Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Worms Reloaded - DLC-k érkeznek

Négy új digitális kiegészítést mutatott be a Team 17 - akciós lesz az alapjáték is.

2011.07.04. 17:05 | szerző: Retee | kategória: Játék

Továbbra is igen népszerű a Steamen a Worms Reloaded, melyhez a fejlesztők a megjelenős óta lelkiismeretesen készítik el a digitális kiegészítéseket. Most pedig négyet ki is adnak - lássuk, hogy mivel bővítik az alapjátékot!

  • Puzzle Pack
   Ahogy a DLC neve is sugallja, itt elsősorban logikai feladványokat kapnak kukacaink, egész pontosan 20 új single küldetés, plusz rengeteg apróságot.
  • Forts Pack
   Akik szeretik a Worms-féle erődítményeket, azt most igazán kiszolgálják a fejlesztők, akik 20 új single missziót csomagoltak bele a csomagba, de emellett 10 olyan erődítményt is kapunk, amik a multiplayer csatában használhatóak. Persze apróságokra is számíthatunk: új sapkák, sírkövek és eredmények is elérhetővé vállnak a Forts Pack birtokbavételét követően.
  • Time Attack
   A Team 17 itt is ragaszkodott a húszas számhoz, így ezúttal is húsz új pályát kapunk a játékmódhoz.
  • Retro Pack
   A Retro Pack olyan pályákat tartalmaz, amelyeket a régi Armageddonból ismerhetünk - természetesen mindet felújítva, picit módosítva kapjuk, ám jó hír, hogy az összes használható single és multiplayer csatákra is.

  A négy DLC csomag tehát nem hoz magával radikális változásokat, ám szerencsére áruk sem borsos: limitált ideig darabonként 3,39 euróért vásárolhatóak meg, s maga az alapjáték is akcióssá válik, amelyért most csak 7,49 eurót kell kipengetni. ■

Worms Reloaded
A legutóbbi Worms Reloaded cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Berci1
Berci1 2011.07.04. 18:24
Megnéztem és külön-külön vásárolhatók meg 3,39-ért
Barthezz
Barthezz 2011.07.04. 22:37
Zsííír!!! ^^ Ez így 80 pálya összesen, elleszek majd velük. :-D 8-)
Barthezz
Barthezz 2011.12.27. 22:49
Nemrégiben végigtoltam a DLC-ket (Community, Puzzle, Forts, Time Attack és Retro) és azt kell hogy mondjam, kampányok terén megadták azt, ami az alapjáték Reloaded-ből hiányzott. Változatos, kellő kihívást jelentő küldetések jellemezték mindegyiket (a Time Attack egyforma pályái váltak egyedül egy kissé unalmassá egy idő után, de a többi DLC pack rendben volt). Különösen a Community pack lett igen ötletes, bár sajnos a legrövidebb is ez volt. De a Retro is baromi jó nosztalgikus húzás volt a Worms Armageddon átdolgozott küldetéseinek visszahozásával. Utóbbiban könnyítettek is a nehézségen, amit nem bánok, mert így is jelentett kihívást, de nem kellett 1-1 pályának 50-szer nekifutni, mint anno az Armageddonban. A Puzzle-ben mondjuk volt néhány hajmeresztően kicentizett pálya, ezeknél a youtube volt a segítségemre (nem volt kedvem pl. amiatt számtalanszor újrakezdeni egy pályát, hogy egy mágnest milliméter pontosan hova helyezzek el, hogy a megfelelő szögben repítse el az aknákat). Végül pedig a DLC packek küldetés-centrikus pályái mellett a Forts remek hagyományos deathmatch pályákat adott.

Aki szereti a klasszikus 2D-s Worms-öt, annak feltétlenül ajánlom ezeket a DLC-ket egy pár délutános időtöltésre.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.