Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Átadták a VOLTfolió Kulturális Médiadíjat

Péntek délután Sopronban tartották a díjátadót.

2011.07.05. 17:45 | szerző: Dino | kategória: Zene

Hét év kihagyás után idén újból átadták a VOLTfolió Kulturális Médiadíjat. Az idei évtől a VOLT Fesztivál és a köszi.hu által közösen jegyzett díj ünnepélyes kiosztója a soproni Petőfi Színházban volt, a fesztivál pénteki napján.
Magazin kategóriában a WAN2 lett az idei díjazott, az internetes portálok közt a zene.hu vitte haza az ef Zámbó István által tervezett szobrocskát. Újságírók közül Wágner Gábor, a WAN2 munkatársa lett díjazott. VOLTfolió díjas rádióműsor lett az MR2 Petőfi Akusztik című műsora. Rádiós műsorvezetők kategóriában holtverseny lett: Frankó Roni és Lovász László, a radiocafe 98,6 műsorvezetői és Sebestyén Balázs a ClassFm munkatársa kapott díjat. A díjazott rádió az MR2 Petőfi lett. Vidéki klubként a veszprémi Expresszó, fővárosiként pedig az A38 tért haza szobrocskával. TV-s műsorok közt az MTV Záróra című műsora vitte el a pálmát míg TV-s műsorvezető díjazott Sebestyén Balázs lett.
Az MTI és az MTVA közös életműdíját Ligeti Nagy Tamás vehette át. Ugyancsak különdíjat kapott – a szakmai szavazók ítélete alapján – Izil, az MR2 – Petőfi Rádió zenei szerkesztője, a ProArt különdíját vehette át a Quart.hu szerkesztősége és különdíjat kapott a radiocafe 98.6 szerkesztősége is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.