Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Depth - többszemélyes merülés

Érdekes multiplayer koncepciót dolgozott ki a Team Depth.

2011.07.10. 21:15 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az ismeretlenség homályából bukkant fel a függetlenül fejlesztett Depth című játék, melyen a Team Depth dolgozik jelenleg is gőzerővel. A játék egy kompetitív, többszemélyes móka lesz, melyben a kék sarokban a cápák, míg a piros sarokban az emberek foglalnak helyet.
A két csapatnak három-három kasztja lesz, az embereknek kincsek felkutatása és megszerzése lesz a feladata, míg a cápáknak nyilván ezt kel megakadályozni majd. Lesz itt egy enyhe lövölde is, de mivel a víz alatt kevés fegyver működik rendeltetésének megfelelően, így a hangsúly a lopakodáson és taktikázáson lesz. Nem elég, hogy egy FPS-ekben szokatlan helyszínre kalauzol el minket a játék, ahol az előre-hátra-jobbra-balra kombináció kiegészül a fel és a le lehetőségeivel is, még lövöldözni sem lesz nagyon lehetőségünk. Ám ez lesz a játék leginkább megragadó ismertetője, így joggal pályázhat sok rajongóra. Az embereknek két "fegyverük" lesz, melyek a jelölőpuskában és a szigonyban merülnek ki. Egyik sem halálos, sőt! A jelölővel a többiek radarján láthatóvá tehetjük a cápákat, míg a szigonynak a fedezőtűzben és az eltérítésben lesz szerepe.
A cápák oldalán az ösztönökre kell majd hagyatkozni, de természetesen az állatok kifinomult érzékelése is a szolgálatunkra lesz. Például ha a közelben ember ólálkodik, azt a fokozódó szívveréséből észlelhetjük, míg a megsebzett áldozatnak a vére is hamar felkeltheti majd a figyelmünket. A tigriscápáknak lehetőségük lesz például kihasználni természetes rejtőzködési képességüket és elbújhatnak a kincsek közelében. Híresek a cápák még valamiről: sokszor harapnak le ezt-azt az emberekből. Ez bizony így lesz a Depth-ben is, és mikor már elfogytak a karok meg a lábak, marad a kivégző mozdulat, a fej leharapása. Nem vicc!
Egyelőre a játék egy PC-s projekt, de a csapat - reméljük az elkövetkező sikereken felbuzdulva - nem állította, hogy nem lesz konzolos verzió is a játékból. Egyébként az UDK-t használják a fejlesztésre, mely az Unreal Engine 3 fejlesztői kiadása és ingyen elérhető a nem kereskedelmi használat céljából. A játék megjelenéséről még nincs információnk. ■

hozzászólások (4)

Hype
Hype 2011.07.10. 21:49
Egy abszolút ígéretesnek tűnő ötlet szerintem, elég izgalmas lehet a nagy fehércápák elől bujkálni a társakkal :-D
-Jozef-
-Jozef- 2011.07.10. 21:56
Addig lesz izgalmas ameddig nem tapasztalja ki mindenki, hogy melyik mapon hol van az ideális búvóhely, onnantól minden cápa a kör legelején oda fog rohanni úszni és szétmarcangolni a búvárokat. Ennyit a nagyszerű ötletnek tűnő játékmenetről, de mondjátok ha optimistának kéne lennem.
rootshaper
rootshaper 2011.07.10. 22:53
ha elég nagy pályák lesznek, elég kevés játékosra, elég sok búvóhelyjel, akkor fehércápa legyen a talpán... uszonyán, hogy lefedje az összes búvóhelyet :)
cygary
cygary 2011.07.10. 23:25
Nem kell optimistának lenni, várhatjuk a következő években is a modern kori katonai FPS-eket, a tündés-orkos fantasy-t. Igaz hogy csak egy kisebb játékmódnyi ez a mutli, de legalább más mint a többi, ezért pedig piros pont jár. Nem feltétlen fog rosszabbul működni mint akármelyik másik multis játék kempelése, griefelése.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.