Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CoD vs. Battlefield - az ellenséges vonalak mögött

A rivális játék weboldalára irányít a hivatalosnak hitt cím.

2011.07.12. 17:08 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az elmúlt hetekben kiéleződött az EA és az Activision párbaja, mivel mindkét csapat harcosan készül a Modern Warfare 3 és a Battlefield 3 csatájára. Ebben pedig nem csak a játékosok, hanem a cégek vezetői is részt vesznek, mikor - ha finoman is - odaszólnak a riválisnak. A sok apró kis szurka-piszka folyamatos, most például egy domain cím okozott meglepetést. A ModernWarfare3.com-ot 2009-ben regelték be, ám akkor még mindenki arra gondolt, hogy az Activison áll a háttérben és ez is csak a Modern Warfare folytatásainak létét bizonyítja. Ehhez képest tegnap óta a címet beírók nem az MW3, hanem a Battlefield 3 weboldalára jutnak el, ez pedig aligha az Activision műve. A regisztráció dátuma mellett azonban több nyilvános adat nem érhető el a domainről, így nem lehet tudni, hogy az EA, vagy csak néhány elszánt BF rajongó hatolt-e be az ellenséges vonalak mögé. ■

hozzászólások (25)

Dark Archon
Dark Archon 2011.07.15. 10:55
Szerencsére ez az idegesítő tényező megszűnt, mikor abbahagytad :D
Royce95
Royce95 2011.07.15. 11:53
Én arra gondoltam amikor például egy csávó egyedül beugrik a csónakba amiben 4en is el lehetne férni, látja hogy futnak oda többen is de ő elhajt, és a többiek úszhatnak. Na ennyit a csapatmunkáról.
stero
stero 2011.07.15. 12:32
Mert a mezei BC2 és BF2 szervereken voltál .. tehát nem klánháborún. Ezekre a szerverekre ugyanúgy betévednek a senkiházi kisiskolások akik, ha kikapnak a 3 varázsszót tudják emlegetni: LAGGGGGGGGGG, Cheat, Noobs.
Egyébként rájuk lehet kiáltani, hogy fuvar kéne. Én mindig odamegyek a gyalogoshoz aki távol van az ellenségtől és dudálok, hogy szálljon be stb ...
cygary
cygary 2011.07.15. 12:52
Nem támogatom royce-t, de kicsit elegem van már abból hogy ha negatív dolgot hoz fel valaki akármelyik multis játéknál a válasz: nem klánoztál. Igen, valószínűleg többségben vannak azok az emberek akik nem szeretnek klánozgatni, vagy ne adja az ég nem csak egy játéknál akarnak leragadni. A legrosszabb játékot is lehet élvezni ha az ember elhülyül vagy beleéli magát a barátaival, nem pedig fordítva. (Hangsúlyozom, nem a Battlefield 2-t értem ez alatt)
Royce95
Royce95 2011.07.15. 13:26
A legtöbb ember nem klántag, és olyan játékost mint te nem sokat láttam amíg BBC2-vel nyomtam a legtöbb elrobogott mellettem (én mindég megálltam ha gyalogost láttam a pusztában). Szóval ha csak klán szervereken van csapatmunka akkor gyakorlatilag a Battlefield se sokkal több mint a CoD.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.