Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dream Drops - mesevilág, MMO-ba öntve

A Gamania egy új világba kalauzolja el az online szerepjátékok kedvelőit.

2011.07.13. 10:38 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Fogjuk csokorba az európai mesevilágokat és vigyük el keletre, egészen Taiwanig, majd hagyjuk ott nekik, hogy kezdjenek vele valamit. Ez történt nagyjából, mikor a Gamania fejéből kipattant a Dream Drops ötlete. A képeket és a videót megnézve már össze is áll a kép, itt valami zavarba ejtően fura dologról lesz szó.
A videó és a képek alapján arra következtethetünk, hogy a készítők a legtöbbet eddig az Aliz Csodaországban meséből merítették, ami persze nem baj, csak így, az Alice: Madness Returns után kicsit furcsának hat. A tájékoztatóból még az is kiderül, hogy lesz itt Hófehérke és Pinokkió is. Abban biztosak lehetünk, hogy ezek a hősök nem olyanok lesznek majd, mint a mesében. Teljesen más személyiséget kapnak, és nagyon meg fogunk lepődni. Úgy legyen.<>br A videóban Sophie lesz látható, aki Aliz után akar eredni, hogy elérje az After Dreams világát, mely egy párhuzamos univerzum, ahol mindenféle hercegek, hercegnők, meg boszorkányok élnek. De ahhoz, hogy ez sikerüljön neki, sok kihívást - értsd questet - kell még végrehajtani. Sophie egyébként egy 'Dream Painter', aki a skiljeivel a festményeit támadó varázslatokká változtatja. Ha egy kicsit összezavarodtál, az nem baj, még leírni is furcsa ezeket.
Ha többet akarsz megtudni a játékról, akkor látogass el a hivatalos honlapra, vagy nézz rá a Facebook oldalukra is. ■

előző
következő
Dream Drops - mesevilág, MMO-ba öntve
Dream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntveDream Drops - mesevilág, MMO-ba öntve

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.