Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Explodemon! - a platformer érkezik PC-re is

Nagy űrt fog betömni az indie játék.

2011.07.16. 13:15 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A játék februárban már megjelent a PlayStation Networkön keresztül, de hála a fejlesztő Curve Studiosnak, a játék hamarosan érkezik szeretett PC platformunkra is.
Egy önmegsemmisítő robot bőrébe bújva kell majd rengeteg puzzle feladatot megoldanunk, sokat lőnünk és másodperceket lefaragnunk a "köreinkből", ahogyan a Curve is jellemzi a játékát. Egy bizarr fintora a sorsnak, hogy amikor a játékot bejelentették, halál pontosan azon a napon a Twisted Pixel is bejelentette saját, robbanó hősét felvonultató letölthető játékát, mely a 'Splosion Man címet viseli.
"Szó szerint nem hittük el először, ami történt. Ez valami vicc? Valaki szívat minket? Úgy értem, négy évig titokban dolgoztunk a játékon és mikor bejelentjük, ugyan azon a napon egy - a felületes szemlélők számára - ugyan olyan játékot bejelent egy másik stúdió is." - hitetlenkedett Jonathan Biddle, az Explodemon! designere.
A Curve még nem közölt árat a PC platformra, de meglepő lenne, ha drágábban adnák annál a 10 dollárnál, amennyit a PSN-en kóstál a játék. Eredetileg egy WiiWare megjelenés is tervben volt, azonban úgy döntöttek, hogy konzol szempontjából PS3 exkluzív lesz a játék. ■

előző
következő
Explodemon! - a platformer érkezik PC-re is
Explodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re is

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.