Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Explodemon! - a platformer érkezik PC-re is

Nagy űrt fog betömni az indie játék.

2011.07.16. 13:15 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A játék februárban már megjelent a PlayStation Networkön keresztül, de hála a fejlesztő Curve Studiosnak, a játék hamarosan érkezik szeretett PC platformunkra is.
Egy önmegsemmisítő robot bőrébe bújva kell majd rengeteg puzzle feladatot megoldanunk, sokat lőnünk és másodperceket lefaragnunk a "köreinkből", ahogyan a Curve is jellemzi a játékát. Egy bizarr fintora a sorsnak, hogy amikor a játékot bejelentették, halál pontosan azon a napon a Twisted Pixel is bejelentette saját, robbanó hősét felvonultató letölthető játékát, mely a 'Splosion Man címet viseli.
"Szó szerint nem hittük el először, ami történt. Ez valami vicc? Valaki szívat minket? Úgy értem, négy évig titokban dolgoztunk a játékon és mikor bejelentjük, ugyan azon a napon egy - a felületes szemlélők számára - ugyan olyan játékot bejelent egy másik stúdió is." - hitetlenkedett Jonathan Biddle, az Explodemon! designere.
A Curve még nem közölt árat a PC platformra, de meglepő lenne, ha drágábban adnák annál a 10 dollárnál, amennyit a PSN-en kóstál a játék. Eredetileg egy WiiWare megjelenés is tervben volt, azonban úgy döntöttek, hogy konzol szempontjából PS3 exkluzív lesz a játék. ■

előző
következő
Explodemon! - a platformer érkezik PC-re is
Explodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re isExplodemon! - a platformer érkezik PC-re is

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.