Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 1.3 patch - ingyenes DLC-vel érkezett meg

Az új tartalmakból és változásokból szemezgetünk.

2011.07.20. 11:40 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Ahogyan azt a CD Projekt RED ígérte, foltozgatja rendesen a játékot, és ingyenesen elérhetővé teszi a DLC tartalmakat is. Az új, 1.3-as patchel egyidőben mindkettőben részesülünk egyszerre.
Az új tapasz olyan játékosok által pedzegetett változásokat hoz a szerepjátékba, mint például a többféle képarány beállítás - ezzel megszűnik végre a 16:10-es és 4:3-as képarányt használóknál a fekete csík - és a prológusban eszközölhető további nehézség beállítások. Ezen kívül még javítottak a térképen néha rosszul - vagy sehogy - megjelenő küldetés markereken is. Kapunk egy ládát is, ahogyan azt a Diabloban is tapasztalhattuk, ahol eltárolhatjuk későbbiekre felszerelésünket. Ez a láda a városok kocsmáiban kap helyet. Megjelenik még a Junk panel is az inventoryban, melyben a nem használható tárgyakat gyűjthetjük; ezeket így sokkal egyszerűbben szelektálhatjuk ki a fontos felszerelések közül. Az Extrák menüpont alatt mostmár a játékon kívül is megtekinthetőek a videó betétek, Geralt flesselései, végül pedig a sárkányos része a prológusnak nem válik elérhetővé egészen addig, amíg az összes harcolós részt le nem nyomtuk. Ezzel akarják biztosítani a nehézségi görbe felfelé ívelését már a játék elején is. Az új tapasz elérhető a játék hivatalos honlapján, vlamint a legtöbb digitális disztribúciós oldalon egyaránt.
Az új 'A sackful of fluff' DLC tartalma pedig egy küldetés, mely a második fejezetben kap helyet. A játékosok a Vergen melletti kőfejtőnél található kunyhóban lakó Elthont kell, hogy felkeressék a küldetés elkezdéséhez. A CDP homályos leírása szerint azokat jutalmazza a leginkább busásan a küldetés, akik bizonyítják türelmüket. ■

hozzászólások (11)

Kanduhrka
Kanduhrka 2011.07.21. 12:50
Próbáld rendszergazdaként telepíteni.
Gump
Gump 2011.07.21. 14:24
Nem lehet, hogy a DRM szól közbe? Telepíted, aktiválod, aztán amíg vissza nincs vonva az aktiválás mondjuk uninstallal, addig nem fog menni másik gépen?
rootshaper
rootshaper 2011.07.21. 14:29
már az első patch megszüntette a teljes DRM-et, tudtommal. gondolom ez nem lehet akkor probléma.
balays82
balays82 2011.07.21. 14:33
Ez elvileg így van, de amikor lemezről telepíti a játékot, azon még nincs rajta a patch, utána meg fel sem engedi rakni a hibás telepítés miatt. Szóval előfordulhat, hogy mégis a DRM a hiba oka.
rootshaper
rootshaper 2011.07.21. 14:40
hát igen, ez furcsa anomália. :/
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.