Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Panzer Corps

A Panzer General egyenes ági leszármazottja már megvásárolható.

2011.07.21. 10:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

1994-ben jelent meg a Strategic Simulation Inc. (SSI) már klasszikussá vált játéka, a Panzer General. A körökre osztott stratégia mind a mai napig óriási rajongótáborral rendelkezik. Mivel egy jó évtizede nem érkezett hasonló alkotás, így a The Lordz Games Studio belefogott a Panzer Corps fejlesztésébe, mely a fent említett játék szellemi örököse. A kiadásért a Slitherine felel. A játékmenet minimális változásokon esett át, míg a grafika a mai monitorokhoz méltó felbontást kapott. Iain McNeil, a Slitherine munkatársa nyilatkozatában nem is titkolta, hogy a PG sikerét szeretnék megismételni.
"Ezzel a játékkal megpróbáljuk felidézni a stratégiai játékok aranykorát. Szeretnénk vele kifejezni mély tiszteletünket minden idők egyik legnagyszerűbb stratégiája előtt, és keményen dolgoztunk, hogy ugyanazt a hangulatot tudjuk nyújtani."
A Panzer Corpsban 400 különböző egység felett vehetjük át az irányítást, egy 26 küldetésből álló kampány során. A küldetések végkimenetelétől függően más-más kihívásokkal találkozunk, és más irányba folyik tovább a háború. Természetesen megtalálhatók benne a háború legfontosabb nemzetei, de a németek, oroszok, angolok, amerikaiak és franciák mellett találkozhatunk holland, albán, román, vagy épp görög alakulatokkal is. Egységeink - feltéve, hogy túlélnek egy-egy küldetést - fejlődnek, így a későbbiek során sokkal ütőképesebbé válnak, és új hadi technológiákat tesznek elérhetővé. A játékban van többjátékos mód is, így az igazi szobastratégák is összemérhetik benne erejüket.
A Panzer Corps elsősorban a régi rajongóknak szól, de érdemes tenni vele egy próbát azoknak is, akik nem találkoztak a körökre osztott stratégiák egyik koronázatlan királyával, a Panzer Generallal. ■

előző
következő
Megjelent a Panzer Corps
Megjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer CorpsMegjelent a Panzer Corps
Panzer Corps
A legutóbbi Panzer Corps cikkek, hírek

hozzászólások (11)

GeryG
GeryG 2011.07.21. 12:06
Nem, sajnos én sem tudok róla.
Krieger
Krieger 2011.07.21. 13:00
Régi nagy kedvencem, nagyon örülök, hogy felélesztették.:-)
Solyom2
Solyom2 2011.07.21. 14:54
Pont mostanában raktam fel a panzerg3 scorhead earth-öt és a west fronton is gondolkodok szóval valószínűleg kipróbálom.
konrad
konrad 2011.07.21. 15:03
A West Frontot próbáld ki, szerintem nem fogsz csalódni!;-)
McGuba
McGuba 2013.01.22. 14:18
Panzer Coprs-hoz magyar kampány készülőben!


[img]http://imageshack.us/a/img521/1631/v020.jpg[/img]


Egyelőre kilnec scenario játszható: az 1939-es magyar-szlovák "kis háború", a délvidéki bevonulás, a Gyorshadtest 1941-es oroszországi harcai három részre bontva valamint a Don-kanyar környéki harcok és a 70 évvel ezelőtti visszavonulás.

Igyekekszem a történelmi hűségre törekedni, szóval sajnos nem lehet majd Moszkvát elfoglalni a kerékpáros alakulatokkal. :( Valami pozitív(-abb?) végkicsengésre azért lehet talán majd a végén számítani, ha jól játszik a játékos persze.


[img]http://img706.imageshack.us/img706/451/v031.png[/img]


A mindenkori legfrisseb verzió letöltési linkje továbbra is a kampánnyal foglalkozó fő angol nyelvű forumon található:

http://slitherine.com/forum/viewtopic.php?f=147&t=36969
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.