Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Prince a Sziget nulladik napján

Augusztus 9-én érkezik a popénekes a budapesti fesztiválra.

2011.07.21. 11:45 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Az idei Sziget fesztivál "nulladik" napján, augusztus 9-én a neves popénekes, Prince érkezik az Óbudai-szigetre, hogy az 1976. óta slágerlistákat uraló számaibon adjon elő slágereket. A több mint két órás előadás során várhatóan felhangzik a Purple Rain, a When Doves Cry és a Kiss is. Takács Gábor, a Sziget ügyvezetője így nyilatkozott a hírrel kapcsolatosan:
“Tudjuk, hogy szokatlan ilyen későn bejelenteni egy ekkora sztárt, de a lengyel Open’er fesztivál, ahol július elején lépett fel Prince, olyan szerződést írt alá a művész menedzsmentjével, amely kizárólagosságot ígért nekik Európa ezen részén a 2011-es fesztiválévadra. Szerencsére a lengyel szervező cég, az Alter Art kész volt a kompromisszumra -– s ezért hálásak is vagyunk -, hisz’ a támogatásuk nélkül ez a nagy show nem jöhetett volna létre. A lengyel fesztivál elkötelezett híve a zenének és a fesztiválok közönségének, ezért is álltak el a kizárólagosságuktól, nagy örömünkre, így - a régióban egyedüli koncertként - a mi fesztiválunkon is fellép Prince.”
A "nulladik" napon Prince mellett a Rock-Metal Nagyszínpadra elhívták a szervezők azok a produkciókat, akik az elmúlt években a legnagyobb sikerű világzenei koncerteket adták. Így fellép a New York-i Klezmatics, a szerb Boban i Marko Markovic Orkestar és a szentpétervári Leningrad. Ezen kívül még a Világzenei Nagyszínpadon is további fellépők várhatók.
A "nulladik" napra a jegyet 13900 forintért lehet vásárolni, az ottalvós bérlettel rendelkezőknek pedig ez a nap mintegy bónuszként, ingyenesen látogatható. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.