Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - új gameplay trailer

Újabb bemutató a novemberben érkező FPS-ről.

2011.07.21. 12:08 | szerző: Retee | kategória: Játék

Novemberig kell várnunk arra, hogy megérkezzen a Battlefield harmadik része, noha az E3 alatt úgy tűnt, hogy a játék fejlesztése már igen jól áll. Sebaj, annál több ideje marad a Dice csapatának arra, hogy kiszűrjék és javítsák az apró hibákat, mi pedig addig elcsámcsoghatunk az aktuális gameplay bemutatókon. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (6)

Dark Archon
Dark Archon 2011.07.21. 14:50
Túl azon, hogy tényleg csutkára tolták a fényerőt és engem is zavar, a HDR (HBAO) effektek minden bizonnyal kikapcsolhatók lesznek itt is, mint a BC2-ben.
Falusi
Falusi 2011.07.21. 15:56
Viszont azok kikapcsolásával nem csak ez az idegesítő funkció tűnik el, hanem sok más fény/árnyék játék is, amik tökéletesek. (amiennyire én tudom...)
rootshaper
rootshaper 2011.07.21. 17:07
a HDR és a HBAO egyáltalán nem ugyan az. a HBAO egy Ambient Occlusion algoritmus, ami az alapjáraton nem visszaverőnek gondolt felületek (valójában minden felület visszaveri a fényt kisebb-nagyobb mértékben) részletességét tudja kiemelni azzal, hogy valamilyen szinten visszaverő felületként értelmezi, így modellezve a valódi fényhatásokat. erre a legjobb példa a Crysis 2-ben, mikor elmész egy megvilágított sárga ponyva mellett és az sárga fényt vet a fegyveredre.

a HDR ( high dynamic range ) pedig a szem retinájának a fényhez való hozzászokását hivatott modellezni. fotózásban ez kicsit mást jelent, de a lényeg annyi, hogy a sötét és világos pontjai közt a képen sokkal nagyobb a differencia, ezzel több mélységet visz bele a fényjátékba a grafika, mintha mondjuk HDR nélkül néznénk a dolgokat.

lehet kicsit zavaros a leírásom, nem vagyok szakember, csak szeretek utánajárni annak mit kapcsolok ki meg be. a lényeg nagyjából az, hogy a kettő effekt nem ugyanaz, ha a HDR-t kikapcsolod, attól még lehet ambient occlusion bekapcsolva. nem zárják ki egymást.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.07.27. 00:17
a HDR-t kell kikapcsolni. nézd csak meg a Lost Coast-ot (akár videó formában a youtubeon is) és máris megérted, hogy mi ez.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.07.27. 16:45
na megnéztem. hát ennyire korlátolt területű multi fps-t a cod óta nem láttam. az első battlefield sírva tagadná ki a családjából ezt a szart!
még a végén fel sem mehet fedezékbe, mert az már kilóg a játéktérből! nevetséges! főleg a kikockázott dolgok, mintha nem láttuk volna már ezerszer, hogy miért mennyi pontot kapunk, húha, mekkora államtitkok!

és ha valaki azt meri mondani, hogy ez nem hasonlít MINDENBEN a bc2-re, az valami irgalmatlanul buta paraszt.
várhatja a megváltót minden hülye a bc2 után (már akinek ugye az nem tetszett, mert ő bizony tősgyökeres bf fan! és neki az nem volt bf... hahaha ostoba barmok!), de ez bizony ugyanaz!

pont ezért fogom leszarni, és csak a single miatt lewarezolni!
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.