Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - a grafika is lényeges

A BioWare folyamatosan bütyköli az Unreal motort, hogy minél többet hozhassanak ki belőle a harmadik rész alatt.

2011.07.25. 17:13 | szerző: Retee | kategória: Játék

Remélhetőleg egyre többen hallunk a következő hetekben a Mass Effect harmadik részéről, hiszen a trilógiát lezáró epizódot több millióan várják. A BioWare persze a háttérben jelenleg is szorgosan dolgozik, de nem csak a történetre, vagy épp a játékrendszer finomítására figyelnek, hanem a grafikára is. David Silverman egy interjúban elmondta, hogy bár most is az Unreal Engine 3-at használják alapként, azért a végeredménybe elég jelentősen beleszólhatnak az ő fejlesztőik is. Az Unreal motor persze folyamatosan fejlődik, de Silverman szerint a BioWare is rengeteget dolgozik a grafikán, így a harmadik rész kapcsán az elődöknél is szebb és jobb teljesítményű mozis részekre, illetve terepre számíthatunk. ■

Mass Effect 3
A legutóbbi Mass Effect 3 cikkek, hírek

hozzászólások (9)

Skorpio90
Skorpio90 2011.07.26. 14:53
De jó sem volt.
rootshaper
rootshaper 2011.07.26. 16:51
mégis trilógiává növi ki magát lassan, és a 21. század legnépszerűbb sci-fi játéka. a botrányos kicsit... őőő... hát durva szó rá, na! én már ötször nyomtam végig, semmi botrányosat nem láttam benne :)
Skorpio90
Skorpio90 2011.07.26. 17:02
Háló én az optimalizálására írtam a botrányosat.
rootshaper
rootshaper 2011.07.26. 17:47
értem én, de azért szebb is volt az erőforrás igénye miatt cserébe, mint bármelyik korabeli játék. meg azért egy új engine-t meg kell tanulni okosan kezelni. én most használgatom az Unreal Engine 3-at, és már bele is futottam performance gondokba... pedig még csak az első pályámnál járok :) nem könnyű ez, no, rengeteg mindenre oda kell figyelni és látszik, hogy a másodiknál már megvolt az irányvonal, meg a hardver is a legtöbb helyen. :)
Skorpio90
Skorpio90 2011.07.26. 20:10
Na, ezért is bízom benne, hogy fasza lesz a 3. rész. Mellesleg nem lehúzni akarom az 1. részt, mert tök vakon vettem meg a 2. résszel együtt, csak annyit hallottam róla, hogy überfasza. És azóta tartom, hogy az eddigi legzseniálisabb sorozat, csak épp nagyon nem tetszett, hogy az 1. rész maxon szaggatott, míg a 2. rész nagyon szépen futott ugyanazon beállításokkal.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.