Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Disciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentés

A körökre osztott fantasy játékhoz érkezik egy küldetés lemez.

2011.07.26. 13:24 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Kalypso Media Group és az Akella közreműködésével visszarepülünk hamarosan a Disciples világába, a kiegészítő ugyanis Nevendaar földjén játszódik majd és egy élőhalott sereget kell majd irányítanunk.
Természetesen a már megszokott stílusban vethetjük magunkat bele az új küldetésekbe, de mit sem érne az egész, ha nem kapnánk mellé még egy tucat új egységet és érdekes újítást is. A kiegészítő lemez meglepő módon önállóan is fut majd, így nem lesz szükség feltétlenül az alapjátékra, azonban a történet szorosan kapcsolódik ahhoz, így akik az előző felvonást nem tolták végig, lehet, hogy kicsit zavarban lesznek. De lássuk, miket tartogat számunkra ez a csomag!
Természetesen először az új fajt, mely az Undead Horde névre hallgat és olyan egységeket foglal magában, mint a Death Dragon, a vámpír, a vérfarkas, meg a többi, élőholtaktól megszokott lény. Őket megközelítőleg 70 órán át pesztrálhatjuk majd, amely nem tűnik kevésnek, még gombócból sem. Több mint ötven új egység várja majd a besorozást, mellettük pedig két új történeti karaktert is kapunk majd. Végül pedig ott van Nevendaar vidéke, mely sötét, gótikus hangulatával garantáltan rabul ejti majd a fantasy rajongókat is, nem csak a sorozat fanatikusait.
A megjelenésre pontos dátumunk még nincs, a Kalypso csak annyit tett közzé, hogy idén októberben játszhatunk majd a játékkal, feltéve, ha van a közelünkben egy PC. ■

előző
következő
Disciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentés
Disciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentés

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.