Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

UbiShop és UbiCollectibles

Gyűjthető exkluzív tartalmakkal népszerűsítenek az Ubik.

2011.07.26. 13:48 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Ubisoft közzé tette az új pénzköltésre igen alkalmas megoldásukat, mely a UbiCollectibles nevet viseli. Angolul tudók már sejthetik, mire akar utalni a név, de a többieknek is elmondom: gyűjthető tartalmakról lesz szó, melyek a cég nagy neveihez kapcsolódnak majd; úgy mint az Assassin's Creed, a Might & Magic, a Ghost Recon, meg a többiek.
Ezek a tartalmak kizárólag a UbiShop rendszerében lesznek megvásárolhatóak és már fogadják az előrendeléseket az európai felhasználóktól. Nem véletlen, hogy pont ezt a fentebb olvasható három címet említettem meg, ugyanis az első körben ezekhez lesznek elérhetőek olyan cuccok, melyeket amúgy a Collectors Edition mellé szoktak csomagolni. Az Assassin's Creed sorozathoz egy kézzel készített Ezio szobrocska lesz elérhető (2000 darab) mely a fejvadászt egy harci állapotban mutatja meg, ahogy ép legyilkolászni készül valakit. A Might & Magic: Heroes-hoz egy arkangyal figura lesz kapható, név szerint Michael. A szétnyitott szárnyú legendás karakter szobrához mindössze 500 rajongó juthat majd hozzá, így ehhez még szorosabb a verseny, mint Ezio figurájához. Végül pedig a Ghost Recon sorozathoz egy limitált példányszámú - de azt nem tudni, mennyire limitált - póló lesz kapható, melyet a fejlesztők és a csapattagok viseltek az E3 alatt. Úgy lenne az igazi, ha tényleg a leharcolt, izzadt pólókat kapnák meg a rajongók, de ez valószínűleg nem így fog bekövetkezni.
További gyűjteménybe való replikák, litográfiák, szobrocskák és minden, ami ák-ra végződik, kapható lesz a UbiStore ennek megfelelő szekciójában. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.