Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

UbiShop és UbiCollectibles

Gyűjthető exkluzív tartalmakkal népszerűsítenek az Ubik.

2011.07.26. 13:48 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Ubisoft közzé tette az új pénzköltésre igen alkalmas megoldásukat, mely a UbiCollectibles nevet viseli. Angolul tudók már sejthetik, mire akar utalni a név, de a többieknek is elmondom: gyűjthető tartalmakról lesz szó, melyek a cég nagy neveihez kapcsolódnak majd; úgy mint az Assassin's Creed, a Might & Magic, a Ghost Recon, meg a többiek.
Ezek a tartalmak kizárólag a UbiShop rendszerében lesznek megvásárolhatóak és már fogadják az előrendeléseket az európai felhasználóktól. Nem véletlen, hogy pont ezt a fentebb olvasható három címet említettem meg, ugyanis az első körben ezekhez lesznek elérhetőek olyan cuccok, melyeket amúgy a Collectors Edition mellé szoktak csomagolni. Az Assassin's Creed sorozathoz egy kézzel készített Ezio szobrocska lesz elérhető (2000 darab) mely a fejvadászt egy harci állapotban mutatja meg, ahogy ép legyilkolászni készül valakit. A Might & Magic: Heroes-hoz egy arkangyal figura lesz kapható, név szerint Michael. A szétnyitott szárnyú legendás karakter szobrához mindössze 500 rajongó juthat majd hozzá, így ehhez még szorosabb a verseny, mint Ezio figurájához. Végül pedig a Ghost Recon sorozathoz egy limitált példányszámú - de azt nem tudni, mennyire limitált - póló lesz kapható, melyet a fejlesztők és a csapattagok viseltek az E3 alatt. Úgy lenne az igazi, ha tényleg a leharcolt, izzadt pólókat kapnák meg a rajongók, de ez valószínűleg nem így fog bekövetkezni.
További gyűjteménybe való replikák, litográfiák, szobrocskák és minden, ami ák-ra végződik, kapható lesz a UbiStore ennek megfelelő szekciójában. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.