25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

Razer Electra - új high-end fejhallgató bejelentés

Már elő is jegyezhető az új termék.

Írta: rootshaper 8 hozzászólás

Ha az egyszeri gamer meghallja azt a szót, hogy Razer, garantáltan egy csúcsminőséget biztosító gyártó képe jelenik meg a szeme előtt, halálosan pontos egereket és precízen konfigurálható billentyűzeteket kínálva. Azonban egyre több irányba nyit már a cég, s ezek közül az egyik az audió technika, melyet most egy remek fejhallgatóval akarnak megmutatni; ő lesz, az Electra.
Az új jövevény októbertől lesz megvásárolható, 60 dolláros áron, azonban már most fogadnak érdeklődést a hivatalos honlapon, így hát aki az elsők közt akar lenni és a fején akarja tudni a Razer új termékét, ne késlekedjen!
Remek tulajdonságai közé tartozik a készüléknek, hogy minden része leszerelhető, beleértve a kábelt, a mikrofont és a zaj kiszűrődését és a kényelmet biztosító "fánkokat" a hangszóró körül, így nem csak játékhoz, de egyszerű zenehallgatáshoz is remek társ lesz a kütyü. Főleg azért is, mert rendkívül dinamikus mélyeket ígérnek, valamint optimalizált drivert, mely tovább emeli a hangminőséget, ha a készüléket a PC-nkhez kötjük.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

_Sun_
_Sun_ [827]
15 éve foglalkozok high-endel, 60$-os füles egész biztos nem lehet az. Akár gamer akár nem. A Sennheiser-nek (is) vannak ennél jóval jobb gamer fülesei, és azokat sem high-endnek árulja. A hig-end audiohoz tartozik egy hangminőség, anyagminőség, kidolgozottság, tervezési irányvonal. Ami ennyi pénzből nem jön ki.
rootshaper
rootshaper [1614]
gamer kategóriában high-end, nyilván nem stúdió füles, de még az ember DJ-zéshez sem használná, mert nem elég zárt kivitelű... nyilván, mivel nem arra való. ne mondd már, hogy egy 5000+ dolláros és egy 50 dolláros füles nálad egy kategória. no offenz, de azt a fülest hülyeség volt ide belinkelni... mintha egy szobaventillátort és egy ipari szélgépet akarnál összehasonlítani. mindkettőből van a kategóriájában high-end, maradjunk ennyiben.
_Sun_
_Sun_ [827]
Nem kell mellébeszélni. Arról írtam, hogy a hírben szereplő füles nem high-end, amit belinkeltem az pedig az. A Stax-ot már elég rég óta ismerem, és nem ez a legdrágább.
Menőzés az pont a te hozzászólásod.
rootshaper
rootshaper [1614]
mekkora zseni vagy te :D
nyilvánvaló, hogy egy gamer, aki játszani, meg néha zenét hallgatni akar, az 5200 dolláros fülest vesz magának. én is be tudom írni a gugliba, hogy "most expensive headphones" aztán bemenőzni, de most a hír nem erről szólt, szerintem. ha ilyened lesz, jelentkezz újra :D
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
ahahahahah és kinek kell ilyen, az űrhajósoknak? :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)