Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Új Linkin Park album jövőre

2012-ben jelenik meg a banda legújabb lemeze.

2011.07.29. 11:45 | szerző: GeryG | kategória: Zene

Chester Bennington, a Linkin Park frontembere adott interjút a Rolling Stones magazinnak, melyben mesélt a banda további terveiről. Elárulta, hogy a fiúk már dolgoznak a következő albumon, és mindent megtesznek azért, hogy az legkésőbb 2012-ben meg is jelenjen. A zenész-énekes reményei szerint minden tizennyolc hónapban ki tudnak majd adni egy új albumot, amit viszont csak úgy tudnak megoldani, ha lerövidítik a turnék időtartamát, valamint azok alatt is folyamatosan rögzítenek felvételeket.
"Mike és én is visszük magunkkal a stúdiónkat. Szerencsére a technika mára oda fejlődött, hogy míg korábban a felvételek elkészítéséhez szükséges eszközök megtöltöttek három konténert, addig ma gyakorlatilag minden belefér a hátizsákomba!" - mondta Bennington - Így folyamatosan dolgozhatunk az új számokon, amikor a kocsiban utazunk egyik helyszínről a másikra, vagy épp a hotelszobánkban vagyunk. Végül, mikor hazaérünk, mindenki tovább tud dolgozni otthon."
Az új lemez a 2010 szeptemberében megjelent A Thousand Suns albumot követi majd, mely hatalmas sikert ért el, közel nyolcszázezres eladást produkálva. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.