Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Namco Bandai - gamescom lineup

Természetesen a japán illetőségű cég is ott lesz a rendezvényen.

2011.07.30. 13:45 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Továbbra is közeleg a gamescom rendezvény, melyen a legtöbb fontos fejlesztő cég képviseltetni fogja magát, amolyan "mini európai E3" módra. Köztük van a Namco Bandai is, akiket a Hall 7, B40-es standjánál találhatnak majd meg az érdeklődők. De ne is fecséreljük a szót ilyen apróságokra, lássuk inkább azt, ami egy igazi gamer érdeklődését felkeltheti: a felhozatalt!

  • Dark Souls (Xbox360, PS3)
   A FromSoftware játékát már valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Az akció-RPG-ben egy sötét fantasy hangulatú univerzumban kell majd kazamatáról kazamatára haladnunk, és megtisztítanunk azokat a gonoszoktól. De lesz még ott online lehetőség is, melyet nagyon büszkén hangoztatnak a fejlesztők. Október 7-én minden kiderül.
  • Ace Combat: Assault Horizon (Xbox360, PS3)
   Ebben a játékban botkormányt ragadhatunk majd és eddig soha nem látott brutalitással szaggathatjuk szét ellenségeink repülőit, melyet akár az AI, vagy akár egy cimboránk is irányíthat majd a többjátékos funkciónak köszönhetően. A játék felvonultat temérdek valós helyszínt, ahol majd felhőkarcolókat is kerülgethetünk! Mindezekre pedig október 14-ig kell várnunk.
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations (Xbox360, PS3)
   A játékkal kapcsolatban a Namco olyan ígéreteket tett, miszerint soha nem látott mennyiségű Naruto karakterrel küzdhetünk majd egy folyton változó online világban, ez pedig garantálja a kimondhatatlanul élvezetes játékmenetet a rajongók számára. Komolyan, ezeket a szavakat használták. Pontos megjelenés azonban még nincs, így csak valamikor 2012-ben számíthatunk rá.
  • Ridge Racers: Unbounded (Xbox360, PS3, PC)
   A végére jutott egy minden nagyobb platformon megjelenő játék is, melynek konkrét megjelenése szintén nincs. A játékot a Bugbear fejleszti és egy fiktív városban, Shatter Bay-ben kell majd legyalulni mindenkit, aki az élre akar törni. Ebben az adrenalinpumpáló sorozatban eddig nem látott dimenziókat ígérnek. Majd kiderül, valamikor 2012-ben, hogy be is tartják-e ígéreteiket.

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.