Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Namco Bandai - gamescom lineup

Természetesen a japán illetőségű cég is ott lesz a rendezvényen.

2011.07.30. 13:45 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Továbbra is közeleg a gamescom rendezvény, melyen a legtöbb fontos fejlesztő cég képviseltetni fogja magát, amolyan "mini európai E3" módra. Köztük van a Namco Bandai is, akiket a Hall 7, B40-es standjánál találhatnak majd meg az érdeklődők. De ne is fecséreljük a szót ilyen apróságokra, lássuk inkább azt, ami egy igazi gamer érdeklődését felkeltheti: a felhozatalt!

  • Dark Souls (Xbox360, PS3)
   A FromSoftware játékát már valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Az akció-RPG-ben egy sötét fantasy hangulatú univerzumban kell majd kazamatáról kazamatára haladnunk, és megtisztítanunk azokat a gonoszoktól. De lesz még ott online lehetőség is, melyet nagyon büszkén hangoztatnak a fejlesztők. Október 7-én minden kiderül.
  • Ace Combat: Assault Horizon (Xbox360, PS3)
   Ebben a játékban botkormányt ragadhatunk majd és eddig soha nem látott brutalitással szaggathatjuk szét ellenségeink repülőit, melyet akár az AI, vagy akár egy cimboránk is irányíthat majd a többjátékos funkciónak köszönhetően. A játék felvonultat temérdek valós helyszínt, ahol majd felhőkarcolókat is kerülgethetünk! Mindezekre pedig október 14-ig kell várnunk.
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations (Xbox360, PS3)
   A játékkal kapcsolatban a Namco olyan ígéreteket tett, miszerint soha nem látott mennyiségű Naruto karakterrel küzdhetünk majd egy folyton változó online világban, ez pedig garantálja a kimondhatatlanul élvezetes játékmenetet a rajongók számára. Komolyan, ezeket a szavakat használták. Pontos megjelenés azonban még nincs, így csak valamikor 2012-ben számíthatunk rá.
  • Ridge Racers: Unbounded (Xbox360, PS3, PC)
   A végére jutott egy minden nagyobb platformon megjelenő játék is, melynek konkrét megjelenése szintén nincs. A játékot a Bugbear fejleszti és egy fiktív városban, Shatter Bay-ben kell majd legyalulni mindenkit, aki az élre akar törni. Ebben az adrenalinpumpáló sorozatban eddig nem látott dimenziókat ígérnek. Majd kiderül, valamikor 2012-ben, hogy be is tartják-e ígéreteiket.

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.