Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Dead Island - zombiregény előkészületben

A tendenciát meglovagolva érkezik egy újabb könyv.

2011.08.01. 09:25 | szerző: rootshaper | kategória: Kultúra

Az idei év úgy néz ki, nem csak a folytatások éve, de a játékok alapján írt regényeké is egyaránt. Érkezett ugyanis egy bejelentés, miszerint a Dead Island, a Techland és a Deep Silver közös produkciója is megéri azt, hogy regény készül a sztorija alapján. A könyvet az angol Mark Morris karcolja papírra, akinek Hellboy és Dr. Who történeteket is köszönhetünk többek közt.
Magyarul még nem biztos, hogy megjelenik a könyv, de a szigetországban egész biztos, hogy kapható lesz, 7 fontos áron, így eredeti nyelven bárki megrendelheti. Lehet, jobban is jár úgy, ki tudja, minek fordítanák drága honfitársaink a Dead Island címet.
Aki esetleg még nem tudná, egy újabb zombis őrületről van szó, ahol a fejlesztők végigvették a lehetséges helyszíneket, majd kiválogatták belőle azokat, ahol már volt zombi apokalipszis és végül megmaradt az üdülő paradicsom, sok szörfdeszkával, hawaii inges hústorony turistával, evezőlapátokkal és természetesen napsütéssel minden mennyiségben.
A játék és a könyv egyébként egy időben fog megjelenni, mely időpont jelen állás szerint nincs is már olyan messze: mindössze szeptember 9-ig kell várni a produkcióra, mikor végre eldől, hogy ez a sokat vitatott játék milyen is lett valójában... hát még a könyv! ■

Dead Island
A legutóbbi Dead Island cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.