Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Firefall - idén decemberben

Már nem kell sokat várni az ingyenesen játszható shooterre.

2011.08.03. 11:33 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nagy elvárásokat támasztok a Red 5 készülő sci-fi shooterével, a Firefallal szemben, de a megjelent új képek és információk azt sugallják, hogy jó játék lesz ebből. A lövölde egy ingyenesen játszható játék lesz, melyben egy állandó világban kalandozhatunk majd barátainkkal is akár, s mostantól azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor tehetjük ezt meg. A megjelenés dátuma nem hajszál pontos, csak annyit tudunk, hogy idén decemberben jön a játék, de reméljük, hogy nem a végén!
Volt egy kis félreértés a decemberi megjelenés kapcsán, ugyanis néhány újságíró azt hitte, hogy azért csak decembert adta meg Mark Kern, mint megjelenés, mert ez a béta megjelenése lesz. A kételyek eloszlatása végett Kern azt mondta, hogy tévedés történt, így a teljes játék megjelenésére számíthatunk a hónapban.
A játék egyébként vegyíti a Borderlands megjelenését a Tribes játékstílusával, ami nem is annyira meglepő, ugyanis a Tribes egyik designere is dolgozik a projekten. Ha már szóba került a béta, annyit elárultak a fejlesztők, hogy a megjelenés előtt lehet számítani egy tesztfázisra még, és természetesen ha hazánkban is elérhető lesz, hírt adunk róla. ■

előző
következő
Firefall - idén decemberben
Firefall - idén decemberbenFirefall - idén decemberbenFirefall - idén decemberbenFirefall - idén decemberbenFirefall - idén decemberbenFirefall - idén decemberbenFirefall - idén decemberbenFirefall - idén decemberben
Firefall
A legutóbbi Firefall cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.