Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Starcraft 2 demo helyett Starter Edition

Lecserélte a Blizzard a stratégiai játékuk demóját.

2011.08.04. 15:20 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Blizzard változtatott a Starcraft 2 kipróbálható verzióján is, ahhoz hasonlóan, ahogy a World of Warcraft próbaverzióját is kicsit megreformálta. A játék a demóban megszokott három küldetés helyett immár négyet tartalmaz, és a Starter Edition még ezen felül az első két challenge-hez is hozzáférést biztosít a játékosok számára.
Egész pontosan az a bizonyos négy küldetés a Mar Sara küldetéseket tartalmazza 1-3-ig, valamint kibővült azzal, hogy választhatunk Tychus és Dr. Hansen első küldetése között. Ahogyan a demóban is, a játékosok skirmish módban itt is csak a Terran fajt használhatják, azonban most először online is kipróbálhatják magukat, egy folyamatosan változó pályakészlet keretein belül. Ez a mostani csomag a következő térképeket tartalmazza: Xel’Naga Caverns, Shattered Temple, Discord IV, és High Orbit.
További változás még az is, hogy mostantól kell egy Battle.net account és állandó internet kapcsolat is a próbaverzió használatához, azonban ez azzal a hatalmas előnnyel is jár, hogy minden érdem, amit a Starter Edition használatával szerzünk, online, a Battle.net accountunkban mentődik el és így továbbvihető a teljes Starcraft 2: Wings of Liberty játékunkba, ha úgy döntünk, hogy upgrade-eljük a Starter Editiont. ■

StarCraft II: Wings of Liberty
A legutóbbi StarCraft II: Wings of Liberty cikkek, hírek

hozzászólások (7)

csuroach
csuroach 2011.08.07. 19:59
Nekem bejött :) valahogy nagyon le tud kötni ez a, derítek megnézem mit gyárt az ellenfél és az ellen próbálok valamit gyártani, közben figyelni mindenre, megkeresni a gyenge pontot, hol érdemes támadni lehet e terjeszkedni, figyelni az egész mapot...stb... W3al rengeteget játszottam, de az valahogy nem tűnt ennyire összetettnek.
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.08.07. 20:12
Nekem se engedi letölteni.
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.08.07. 20:12
Nekem se engedi letölteni.
Dark Archon
Dark Archon 2011.08.09. 10:58
Kipróbáltam, elég jól sikerült, de 1/3-ad játék továbbra sem ér meg 60€-t, főleg, hogy csak a kampány érdekel. Nekem simán lejött amúgy, viszonylag gyorsan, a hiba az ön készülékében van.
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.08.09. 11:01
Nálam nincs mással gond. A hiba a Blizzard Downloaderben van.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.