Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rambo a monitorokon is támad

Stallone kultikus hőse a monitorokon is megelevenedik.

2011.08.05. 09:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az angol Reef Entertainment kapta meg Sylvester Stallone talán legismertebb karakterének, Rambonak a játékkészítési jogait. A fejlesztő stúdió kapott is az alkalmon és bejelentette, hogy már készítik is az első ilyen játékukat, mely az ígéretek szerint fel fog nőni a filmek színvonalához. A stúdió vezetője, Peter Rezon nyilatkozott is a játékkal kapcsolatban:
"Nagy rajongója vagyok Sylvester Stallone filmjeinek, így mikor felmerült a lehetősége, hogy megkapjuk a játékkészítési jogokat a StudioCanaltól, két kézzel kaptunk utána. Az utolsó Rambo film sikere és a The Expendables 2-re mutatkozó nemzetközi igény sarkallt minket arra, hogy most cselekedjünk és használjuk fel a licenszet."
A fejlesztők állítják, hogy a Rambo játék igazi AAA kategóriás alkotás lesz, ami visszahozza majd a jól ismert hangulatot. A megjelenésre PC mellett PlayStation 3-n és Xbox 360-n lehet számítani. ■

hozzászólások (12)

McCl@ne
McCl@ne 2011.08.08. 20:09
Ez szar lesz.
Akárhogy töröm magam, képtelen vagyok elképzelni egy jó Rambo játékot. Esetleg úgy, hogy ötvözi a Splinter Cell és a Gears of War játékok elemeit, és mondjuk egy fasza UE3 motoros dzsungelt is kapna... de ez egy határ szar lesz, amit majd a név ad el. Vagy semmi.
KisCsirkee
KisCsirkee 2011.08.08. 20:32
A GoW és az SC elemeit? Hol van a Ramboban a lopakodás és a stealth (SC)? Rambo, mint a chest-high wall-ok királya egy cover based shooterben(GoW)? Szerintem ezek a dolgok összeférhetetlenek vele, hiszen alapjaiban nem az, amiről a Rambo szólna.

Éb is úgy hiszem, hogy szar lesz, és csúfos bukás. Rambo-t valahol a Wolfeinstein 3D és a Medal of Honor: Allied Assault között lehetett volna ellőni, akkor még ért volna valamit, bár forradalmat nem hozott volna. Ma már nem. Felesleges.
McCl@ne
McCl@ne 2011.08.08. 20:42
"Hol van a Ramboban a lopakodás és a stealth"

Rambo 4-ben amikor behatolnak a táborba és kiszabadítják a foglyokat, akkor mit csinál? Szerintem lopakodik. Plusz az első rész sem a szemtől szemben harcról szól, és sehol nem írták, hogy a 2. és 3. részt akarják játékra vinni.
Simán el tudom képzelni, ahogy egy szakadó esős dzsungeles pályán kell a fedezékeket kihasználva levadászgatni vagy kikerülni mindenkit. Mivel a legjobb és Sly által rendezett Ramboban is volt ilyen jelenet, gondolom nem olyan nagy hülyeség a feltételezés.

Ettől függetlenül egy határ szar lesz és semmiféle pozitívum nem lesz benne.
Pedig kibaszott durva játékot lehetne csinálni belőle... arra már nem is gondolok, hogy egy full rombolható CryEngine-es cucc mekkorát szólna.
Dark Archon
Dark Archon 2011.08.09. 10:56
Mondom, Far Cry. Király lesz!
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.08.12. 11:31
"egy full rombolható CryEngine-es cucc"
a cryengine-ben azon a pár nádfedeles házon kívül (ami a Crysis 2-ben már nem is volt benne) mi rombolható???

egyébként én egy Turok-klónt látok lelki szemeim előtt, késdobálás, nem sandbox, de nagy, nyitott pályarészek, fedezék mögül kihajolás, és persze mindezt FPS-ben. szinkron színész sem kell, Rambo nem beszél.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.