Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - újabb pre-order akció

Pár lépéssel közelebb kerülhetsz a bétához.

2011.08.05. 10:19 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A múlt héten a Battlefield 3 előrendelő oldala kicsit frissült, kiegészítve az információkat azzal, hogy aki előrendeli a játékot, az 48 órával előbb vághat bele a béta kipróbálásába. Ez azok számára kicsit lehangoló lehet, akik még tavaly azt gondolták, hogy a Medal of Honor megvásárlásával juthatnak majd csak hozzá a béta lehetőségéhez. Az utóbbi időkben több hullámban is kiküldött az EA e-maileket a Medal of Honor vásárlóknak, azt kijelentve, hogy bizony nekik van foglalt helyük a bétában és nyugodjanak meg. Arról azonban nem szól a fáma, hogy vajon ez egy különálló zárt béta lesz-e, vagy ők is csak a 48 órás előnyt kapják meg mindenki mással szemben? Gyaníthatjuk, hogy alig 1 hónappal a hivatalos béta kezdete előtt nem tervez az EA egy zárt bétát külön azoknak, akik megvették a Medal of Honort.
Sajnos pontos dátuma még továbbra sincs a szeptemberi bétának, csak mindenféle pletykák terjengenek. Reméljük azért, hogy egy 64 fős térkép bekerül majd a kipróbálható verzióba. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

LordMatteo
LordMatteo 2011.08.05. 17:08
Egy pálya lesz a bétában is, egy játékmóddal (eddig nagyon Op. Metro Rushnak áll a pálma...:| )
Hype
Hype 2011.08.05. 17:21
Origin-en akartam előrendelni, volt még régebbről egy 10 eurós EA szülinapi ajándék kuponom, gondoltam akkor azt beváltam és megveszem a játékot, nem jött össze nem fogadta el. Felvettem a kapcsolatot a supportal live-chatben másfél órán keresztül tanakodtunk, a végén adott egy 20%os kupont plusszba azt se fogadta el a rendszer, utána kérdezte a csóka hogy melyik fizetési módot akarom választani, mert hogy ha kártyával fizetek, akkor csak akkor vonják le az összeget ha megjelent a játék, és hogy majd akkor kifizetem, visszamegyek a supportra és a chatlogra hivatkozva visszaküldik a 20%nyi összeget vásárlás után. Eddig szép és jó, akkor gondoltam előrendelem ahogy említette, rányomok minden oké, gondoltam jó is ez így mivel majd későbbre töltök a számlámra pénzt, majd októberben, na de, jön az SMS hogy sikertelen zárolás történt 12500 vmennyi fillér a banktól. Itt néztem nagyokat, a supportos forma nem tudja hogy mi hogy megy a vásárlással kapcsolatban? Elég elszomorító, mivel csak azt mondta a paypal ill. egyéb fizetési módnál terhelik azonnal a számlát, ehelyett mikor credit cardal "előrendeled" a játékot azonnal kicsengetteti veled a lóvét így vagy úgy. Úgyhogy vagy magyar kiadótól lesz előrendelés csak akkor ugrik a 48óra, vagy majd elválik még.
Gondoltam leírom kis történetet, hátha valaki rohanna Originre előrendelni a sok bónusz miatt.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.