Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tovább fogynak a WoW játékosok

Újabb, nagy mennyiségű előfizető hagyta abba a Blizzard MMO jelenségét.

2011.08.08. 19:19 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Fontos leszögezni már az elején, hogy a Blizzard MMORPG-nek álcázott aranytojást tojó tyúkja köszöni, rendben van. Bőven van még elég előfizetője ahhoz, hogy minden más MMO-t lenyomjon a piacon, azonban fontos említést tenni pont ezért a játéktól elpártoló tömegekről is.
A Cataclysm megjelenése óta csak fogynak és fogynak a játékosok, decembertől májusig 500000 előfizető mondott le a World of Warcraft gigantikus világáról. Ekkor az előfizetők száma 12 millióról 11,4 millióra csökkent, most pedig májustól júliusig 11,1 millióra csökkent. Látható, hogy még mindig bőven többen játsszák a játékot, mint amennyi kis hazánk lakossága. A Blizzard fejese, Mike Morhaime ezt a Cataclysm utáni kiesést annak tudta be, hogy a játékosok sokkal hamarabb magukévá tették a tartalmakat, mint azt bármikor is sejtették volna a cégnél. Viszont ha jobban belegondolunk, minél magasabb szintű egy játékos, annál nagyobb tapasztalattal is rendelkezik - jó esetben - és annál több és keményebb tartalommal kell őket kiszolgálni, mint például a Vanilla WoW-ról a Burning Crusade-re váltás idejében.
A Blizzard továbbra is erősen toborozza a játékosokat, így júniusban "végtelenítették" az eddig időkorlátos kipróbálható verziót. Jelenleg a korlát továbbra is a 20-as szint, azonban ezt most már nem zárják 10, illetve 12 napos próbaidő keretei közé. ■

World of Warcraft: Cataclysm
A legutóbbi World of Warcraft: Cataclysm cikkek, hírek

hozzászólások (26)

razak
razak 2011.08.10. 11:43
Ilyenkor kell használni a Hearthstone-t s visszadob a városok/falvak valamelyikébe.Nagyobb területen sosem lesz esélyed illetve korlátozott, de szintnek megfelelő részekre kell menni, questelgetni és nem lesz gond.Felfedezőútra is lehet menni nincs megkötve, csak viselni kell a következményeket.:)
Ráadásul most már olyan szájbarágósan követik a területek egymást, hogy nehéz eltévedni.Mindegy, nem jött be neked és ennyi, nem tragédia.:)
keesz
keesz 2011.08.10. 12:46
Azzal hogy a "ingyé" lehet wowozni lvl20ig kb annyit ért el a blizz hogy minden agyhalott felfog menni unalmába és baszogatni a többit. Hál ég már nem wowozok, de az, aki azt hiszi, hogy ha a wow elbukik ( amit sose fog) akkor a dio3mal többet foglalkoznak az csak annyiban téved:
-dio3 csak netes
-van benne ah, questek
-instance stb
Azon kívül hogy csak kattingatsz benne nem sok különbséget látok a diablo3 álnevet viselő wow2n
Dark Archon
Dark Archon 2011.08.10. 12:55
Tényleg, a kő... azt el is felejtettem, köszi :)
rootshaper
rootshaper 2011.08.10. 13:02
miért, a wow-ban nem csak kattintgatni kell? ja nem, ott még azt sem, mert autoattack van :D
Hype
Hype 2011.08.10. 13:13
Sztem nem rossz húzás tőlük, 2 faj kivételével az összes fajt/kasztot ingyen ki tudod próbálni ha valaki utálja is a játékot rászán 1 órát elbóklászik kvesztelget lehet megtetszik neki és tovább játszik majd megveszi, ha már 10 ilyen emberből 2 megveszi, sztem már megérte ez a Startet edition.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.