Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Legend of Pegasus bejelentés és képek

Űrstratégia készül a Kalypso Media műhelyében.

2011.08.11. 17:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kalypso Media bejelentette, hogy készül a Legend of Pegasus, mely egy világűrben játszódó stratégia lesz. A távoli jövőbe kalauzoló játékban az emberiség utolsó túlélői igyekeznek majd visszaállítani egykori birodalmuk fényét. Ehhez be kell majd járnunk a világegyetem minden zugát, amiben flottánk lesz segítségünkre. Felfedezéseink során rengeteg idegen létformával találkozunk majd, akikből ugyanolyan gyorsan válhat hű szövetséges, mint halálos ellenség.
A Legend of Pegasusban rajtunk áll, hogy képesek vagyunk-e újjá építeni az emberek birodalmát, vagy végleg elbukunk. Részletes gazdasági, diplomáciai és tudományos szimulációra számíthatunk, valamint izgalmas csatákra, melyekben keverednek a valós idejű és a körökre osztott stratégiák jellemzői. A technikusaink által kifejlesztett új és új találmányok révén folyamatosan fejleszthetjük és saját szánk íze szerint átalakíthatjuk űrhajóinkat.
A játék megjelenésére még bő másfél évet várnunk kell, ugyanis az csak 2012 telén jelenhet meg leghamarabb, kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Legend of Pegasus bejelentés és képek
Legend of Pegasus bejelentés és képekLegend of Pegasus bejelentés és képekLegend of Pegasus bejelentés és képekLegend of Pegasus bejelentés és képek

hozzászólások (1)

warcat
warcat 2011.08.11. 19:49
Nos ,a gyér kínálat miatt várjuk ,aztán majd kiderül mi sül ki belöle... :)
további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.