Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2011

Gamescom előzetes számokban

Több mint 550 kiállító Kölnben.

2011.08.12. 10:55 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2011

Jövő héten kerül megrendezésre a számítógépes és konzolos játékipar legnagyobb európai rendezvénye, a gamescom. A szervezőktől érkezett közlemény összefoglalja a harmadízben sorra kerülő kiállítás legfontosabb számadatait, ezeket vesszük most sorra.
Az előző évhez képest 10 százalékkal nőtt a kiállítók száma, idén több mint 550 cég lesz jelen a rendezvényen, 40 országból (2010-ben 33 országból érkeztek a kiállítók). Ezúttal a felük Németországon kívülről megy Kölnbe. A kölni kiállítási központ csarnokaiban összesen 120 ezer négyzetmétert foglalnak majd el a standok, így várhatóan ez évben is hatalmas építmények várják a kilátogató játékosokat és szakmabelieket. A nagyközönség számára eddig megnyitott három pavilon mellett ezúttal a 10-es csarnok egy részében is a gamescom kap majd helyet, míg az üzleti terület a megszokott két pavilonban lesz.
Jövő héten természetesen óriási mennyiségű hírre számíthattok oldalunkon, a gamescomon bejelentett játékokról, újonnan kiadott videókról, képekről mind beszámolunk, igyekezve a helyszínről is többször bejelentkezni egy-egy hír vagy twitter post keretében. A kiállítás szerdán egy szakmai nappal kezdődik, de kedden már az EA és Sony sajtórendezvényeiről is hírt adunk majd. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.