Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2011

Gamescom előzetes számokban

Több mint 550 kiállító Kölnben.

2011.08.12. 10:55 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2011

Jövő héten kerül megrendezésre a számítógépes és konzolos játékipar legnagyobb európai rendezvénye, a gamescom. A szervezőktől érkezett közlemény összefoglalja a harmadízben sorra kerülő kiállítás legfontosabb számadatait, ezeket vesszük most sorra.
Az előző évhez képest 10 százalékkal nőtt a kiállítók száma, idén több mint 550 cég lesz jelen a rendezvényen, 40 országból (2010-ben 33 országból érkeztek a kiállítók). Ezúttal a felük Németországon kívülről megy Kölnbe. A kölni kiállítási központ csarnokaiban összesen 120 ezer négyzetmétert foglalnak majd el a standok, így várhatóan ez évben is hatalmas építmények várják a kilátogató játékosokat és szakmabelieket. A nagyközönség számára eddig megnyitott három pavilon mellett ezúttal a 10-es csarnok egy részében is a gamescom kap majd helyet, míg az üzleti terület a megszokott két pavilonban lesz.
Jövő héten természetesen óriási mennyiségű hírre számíthattok oldalunkon, a gamescomon bejelentett játékokról, újonnan kiadott videókról, képekről mind beszámolunk, igyekezve a helyszínről is többször bejelentkezni egy-egy hír vagy twitter post keretében. A kiállítás szerdán egy szakmai nappal kezdődik, de kedden már az EA és Sony sajtórendezvényeiről is hírt adunk majd. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.