Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Heti megjelenések - digitális dömping

A héten több, csak digitálisan elérhető cím is megjelenik.

2011.08.15. 21:40 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Lassan vége a nyári pangásnak és kezdenek befutni a nagyobb címek is, de ez még csak a kezdet, várjuk ki a szeptembert! A várakozást elősegítendő pedig lássuk, hogy miből szemezgethetünk a héten.
A PC-s felhozatal egész kellemesnek hangzik, ugyanis holnap nyitja a hetet az Age of Empires Online, mely a jól ismert stratégiai játék teljesen online játszható és ingyenes változata lesz - természetesen mikrotranzakciós modellel megfűszerezve. Aztán érkezik a Bastion, mely már konzolon bizonyított, de jó öreg PC platformunkra még csak most debütál. Ez a játék letölthető formában elérhető és 15 dollár lesz az ára. Megjelenik a From Dust is, mely szintén Xbox-on már megmutatta mire képes, PC-re pedig szintén 15 dollár ellenében lesz letölthető. A Hacker Evolution Duality már 25 dollárt kóstál és a címéből is jól megítélhető, hogy a játék miről fog szólni és kiknek is készült. Végül, de nem utolsó sorban pedig jön a Space Pirates and Zombies, mely 20 dollárba kerül majd és egy retro stílusú akciójátékot tisztelhetünk benne.
Ezen a héten jelenik meg a hányattatott sorsú Duke Nukem Forever MAC platformra és ez a felsorolás már véget is ért, úgyhogy lássuk, mi a helyzet konzol fronton! Xbox-ra jön az El Shaddai: Ascension of the Metatron mely egy elég egyedi képi világgal rendelkező akciójátéknak ígérkezik, majd ezt követi a Toy Soldiers: Cold War, mely letölthető formátumban érkezik és az XBLA-n 15 dollárért tehetjük magunkévá.
PS3-ra is most érkezik az El Shaddai, de nem ez az egyetlen cím a héten. Jön még a No More Heroes: Heroes' Paradise is, egész pontosan augusztus 18-án. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.