Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Frozen Synapse demo

Letölthető a különleges játékmenettel rendelkező alkotás kipróbálható verziója.

2011.08.15. 12:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még nyár elején, május 26-án jelent meg a mode7 stúdió játéka, a Frozen Synapse. Az oxfordi székhelyű fejlesztőcsapat egy érdekes felülnézetes játékot hozott össze, mely ötvözi a körökre osztott stratégiák és a csapatalapú taktikai akciójátékok legfőbb stílusjegyeit. A játékban egy kis csapatot kell irányítanunk úgy, hogy első körben megtervezzük, melyik csapattag merre mozogjon, melyik fedezéket használja, melyik ellenséges egységet vegye célba és mindezt mennyi időn belül teljesítse. A tervezési szakasz során végig látjuk az ellenséges egységeket, de azok tényleges mozgását csak megtippelni tudjuk. Ezt a szakaszt követi a tényleges cselekvés szakasza, ahol eldől, hogy jó taktikát választottunk-e.
Érdekes, ám ma már cseppet sem szokatlan, hogy több hónappal a játék megjelenése után dönt úgy a kiadó, vagy a fejlesztő, hogy kiad egy demot is. Most is ez történt és egy 131 MB-os letölthető verziót tett elérhetővé a Frozne Synapse hivatalos oldalán. Akinek pedig tetszik a játék - amiben van kooperatív lehetőség is -, az ezen az oldalon meg is vásárolhatja a játékot, ebben az esetben mindjárt kettőt is kap belőle, egy áráért. Így egy barátunkat meglepve, a kooperatív módot is kipróbálhatjuk! ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!