Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2011

Gamescom: gyors bejelentkezés az első napról

Rövid összefoglaló az eddig látottakról.

2011.08.17. 13:46 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2011

Szokás szerint sűrű a nap itt Kölnben, játékprezentációról játékprezentációra járok, és most is csak azért van kis időm összefoglalni az eddigieket, mert beültem a Paradox sajtótájékoztatójára, hogy a Project Postmanről halljak infókat (ezt ugyanis egyelőre nem fogják a standjukon prezentálni). Pár gondolat az eddig látott játékokról:

  • Borderlands 2: a cel-shaded grafikai stílust viszi tovább a folytatás, igen hangulatosnak tűnt az akciódús játékmenet, amelyben szinte mindent újraírtak: fegyverrendszer, MI stb.
  • The Darkness II: főhősünket két csáp kíséri, amelyek fény hatására eltűnnek, velük együtt pedig speciális képességeinknek is búcsút mondhatunk. A grafikát élénk színek jellemzik, jól nézett ki a prezentáció.
  • Aliens Colonial Marines: a játék erősen épít a fény-árnyék hatásokra, ennek érdekében teljesen új rendering engine-t írtak a Gearboxos srácok. Az eredmény igen jó, látványos, félelmetes hatású akció az alienek ellen.
  • Binary Domain: Tokióban játszódik ez a csapat alapú third person akciójáték. Fő jellemzője, hogy a csapattársak hozzánk való viszonya nagyon sokat számít: ha kedvelnek minket, segítenek, de ha megharagszanak ránk, magunkra hagynak, akár sebesüléseinkkel. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.