Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2011

Gamescom 2011 díjazások

Ahogy azt illik, ismét egy független zsűri válogatta ki a legjobbakat.

2011.08.18. 09:47 | szerző: rootshaper | kategória: gamescom 2011

Mint minden nagyobb videójátékos rendezvényen, a gamescom-on is kiosztották a legjobbaknak járó díjakat, melyeket egy független, szakértőkből álló zsűritől lehetett megszerezni. Lássuk is a nem túl meglepő listát, melyen természetesen szerepel a Blizzard legendás sorozatának már most legendás folytatása, valamint az Old Republic és a Battlefield 3 is.
A show legjobbját egész biztos, hogy nagyon kemény feladat kiválasztani, mégis úgy érzem, joggal ítélték oda az Electronic Arts szárnyai alatt lassan révbe érő Battlefield 3-nak. A legjobb PC játék címet a Blizzard már emlegetett hack'n'slash legendája, a Diablo III kapta meg, a Star Wars: The Old Republic pedig a legjobb online játék kategóriában söpörte le a kihívóit. A legjobb mobiljáték címét az Uncharted: Golden Abyss seperte be, melyet a Sony Computer Entertainment dédelget, a legjobb böngészős játék címét pedig a The Sims Social kapta meg. A legjobb hardveres kütyü címe a Sony-féle Play Station Vita zsebébe vándorolt, s végül pedig a legjobb családi szórakozás kategóriában a Warner Sesame Street: Once Upon a Monster foglalta el az első helyet. ■

hozzászólások (2)

Yaho0
Yaho0 2011.08.18. 15:00
Hát nagyon nem tudom.. Szerintem Guild Wars 2 >>>>>>>>> SW Old Republic
rootshaper
rootshaper 2011.08.18. 16:08
kinek hogy, nekem személy szerint a tököm kivan már a csak fantasy környezetben gondolkodni tudó fejlesztőktől. végre valami, ami nem sárkány meg ember méretű kard, hanem technológia és űr és STARWARS. ezért várom a Secret World-öt is, az is végre elszakad ettől az unalmasra csócsált fantasy témától, vagy legalább visz bele egy kis csavart.

ez már lassan olyan, mint a FPS-ek közt a második világháború, meg mostmár a "modern warfare". az embernek a könyökén jön már ki. ez lehetett az oka annak, hogy nem a GW2 nyerte a díjat. legalábbis én így értékeltem volna a helyzetet. jó lesz meg szép lesz a GW2, de a bossok egyhelyben ücsörögnek és úgy várják ki amíg elkalapálják őket, meg ilyen dolgok. 2011-ben ilyet nemár.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.