Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hitman: Absolution - a rajongók véleménye alapján

Az IO Interactive a rajongók véleménye alapján is készíti új játékát.

2011.08.22. 09:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány hónapja jelentette be az IO Interactive, hogy készül a Hitman: Absolution, mely a sorozat újjáélesztését hivatott véghezvinni. A fejlesztőknek nem titkoltan az a szándéka, hogy új alapokra helyezzék a bérgyilkos történetét. Ehhez viszont olyan játékot kell készíteniük, ami elnyeri a rajongók tetszését. Tore Blystad, a játék tervezője nyilatkozott az új Hitmanről.
"Mindig van valaki az irodában, aki folyamatosan figyelemmel kíséri a Hitman fórumokat. Pontosan szeretnénk tudni, hogy mit gondolnak a játékosok, mivel olyan játékot szeretnénk készíteni, ami nekik tetszik és nem olyat, ami rajtunk kívül senkit sem érdekel. Figyelünk a rajongók véleményére, de nem ők diktálnak, mivel ahhoz túl sok különböző igényű rajongónk van."
A fejlesztők szerint a korábbi részekre jellemző nyitottabb világ sem volt a legmegfelelőbb megoldás, mivel nem tette egyértelművé, hogy mit, hol, hogyan kellene csinálnia a játékosnak.
"Mikor elindultál egy pályán, volt előtted tíz nyitott ajtó, így fogtad magad és benyitottál az elsőn, de meghaltál. Akkor második nekifutásra a következő ajtót választottad, és így tovább. Ez a fajta szabadság nem jó, mivel ez nem igazi választás, hiszen csak annyit tehetsz, hogy próbálgatod a különböző megoldásokat, míg meg nem találod a működőt. Az új játékban már sokkal hangsúlyosabbak lesznek a döntéshelyzetek."
A Hitman: Absolution előre láthatóan 2012-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Hitman: Absolution
A legutóbbi Hitman: Absolution cikkek, hírek

hozzászólások (7)

Skorpio90
Skorpio90 2011.08.22. 11:09
Hülyeséget mond az úriember ezzel a benyitok az első ajtón és meghalok. Egyrészt ott volt mindig a térkép, ami nagy segítséget nyújtott pont emiatt, így volt elkerülhető az előbb említett dolog, másrészt emiatt a szabadság miatt sem vált unalmassá 10. végigjátszásnál sem, mert mindig lehetett új megoldásokat találni.
Hype
Hype 2011.08.22. 11:15
Egyik hitman forumról másoltam ki:
"-No one from the original dev team at all. ( it's most likely K&L team)
-Blood Money director is not even on this game too
-More actiony game
-Agent 47 is Rambo now.
-Not the same voice actor
-Jesper Kyd not doing the soundtrack"
Miért kell elb*szni azt ami jó volt? Ajjajjajj..
Hype
Hype 2011.08.22. 11:16
Lehet hallgatnak a rajongók véleményére de egyuttal le is sz*rják azt.
johnson19
johnson19 2011.08.22. 20:28
Na akkor a kedves fejlesztőknek a jó édes.... Tehát az nem szabadság, ha választhatunk az ezerféle megoldás közül, ami az eddigi Hitman-játékokra jellemző volt. De majd ha ez is egy igazi modern csőjáték lesz, nulla választási lehetőséggel, na az majd a szabadság netovábbja lesz, mi? Ezek tényleg hülyének nézik az embert? Vagy 6 év szünet után ennyire futja majd az IO-tól? A többiről nem is beszélve: nem David Bateson lesz 47-es hangja, nem Jesper Kyd a zeneszerző, no és a kedvencem: AUTOSAVE...autosave egy Hitman játékban, no comment.
Hype
Hype 2011.08.22. 21:07
Hát igen mostanában az lett a trend játékfejlesztőéknél hogy még a csapból is az folyik hogy minden úgy lesz ahogy a gamerek akarják, aztán meg homlokegyenest mást csinálnak.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.