25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2011

Gamescom 2011 hangulatvideo

Rövid mozgóképes összeállításunk az idei kiállításról.

Írta: Dino 5 hozzászólás

Sajnos nem sok idő volt ezúttal filmezésre a gamescom során, azonban egy kétperces anyagot sikerült összeállítani, amelyen talán valamennyire átjön az idei kölni kiállítás hangulata. Nézzétek!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

rootshaper
rootshaper [1614]
jó lett, de nagyon elrontja az összképet tényleg az a mocsok, amit az emberek maguk után hagynak. :(
Hype
Hype [368]
Jó kis videó lett, de a szemétkupacot én sem értem, az egy dolog hogy 1-2 ember eldob egy újságot de ez úgy néz ki mintha 4 raklapnyit tépett volna valaki szét és szétterítette volna a földre, elég gáz :-P
Dino
Dino [5990]
Ja, kicsit lehangoló volt a nap végére összegyűlő szemétkupac, ezért is örökítettem meg. Mondjuk nagyon szemeteseket se láttam a pavilonokban, lehet, hogy ez is hozzájárult ezen állapot kialakulásához.
Lacko
Lacko [11509]
Nagyon gáz ez a szemét a végén, ami az egyik fotón is látszott. Egyre jobban csalódom a németekben. Humoruk nincs, de legalább rendesek. Erre kiderül, hogy az se.
Száz éve, amikor utoljára arrafele jártam még simán kaptam volna egy 50 márkás (már nem birodalmi) ;) büntit, ha eldobok egy cetlit.

A többi tetszett. Klassz lehetett ott lenni.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)