Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Raven's Cry bejelentés

A kalózok korába kalauzol a Topware Interactive játéka.

2011.08.25. 09:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Topware Interactive bejelentette, hogy egy külső nézetes akció játékot készít, mely a kalózok korában játszódik és a Raven's Cry címet viseli. A játékban egy fiatal skót fiú felett vehetjük át az irányítást, aki a jobb élet reményében indul útnak az új világ felé, ám hajójukat Jamaica közelében kalózok támadják meg. Egyedül s fiú, Christopher Raven éli túl a támadást, ám bal karját ő is elveszíti. Felnővén természetesen bosszút esküszik támadói ellen, és a mi feladatunk lesz ennek véghez vitele.
A Raven's Cry egy külső nézetes akció játék lesz, melyben a harci jelenetek pörgősek és kifejezetten brutálisak lesznek. A harcrendszert a legjobb hack'n'slash játékok alapján készítik el, ám puszta kezünk mellett korhű fegyverekkel kell helytállnunk. Ellenfeleink minden csapásunktól sérülnek, véreznek és szenvednek majd, így fokozván a moralitást a játékban. A történet során rengeteg érdekes emberrel ismerkedhetünk meg, és részünk lesz párbajokban is. A megjelenés még picit odébb van, hiszen a PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő játék leghamarabb 2012 nyarán kerülhet a boltok polcaira. A bejelentés apropóján egy két és fél perces élszereplős, meglehetősen komor trailer is érkezett. ■

Raven's Cry
A legutóbbi Raven's Cry cikkek, hírek

hozzászólások (1)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.08.28. 18:09
"A harcrendszert a legjobb hack'n'slash játékok alapján készítik el..."

és azt is elmondták, hogy melyek is ezek a bizonyos "legjobb hack'n'slash" darabok? vagy csak szimplán jobb lett volna, ha gondolkodnak, mielőtt beszélnek?

amúgy a sztori nagyon bejön, bosszúállós témát szeretjük, de valami in-game kép jó lett volna, hogy tudni lehessen, a megvalósítás megüti-e a történet szintjét?
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.