Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Deus Ex: Human Revolution - a kritikusok imádják

A holnap megjelenő játék rendre jó pontszámokat gyűjt a külföldi oldalakon.

2011.08.25. 14:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Holnap jelenik meg a régóta várt Deus Ex: Human Revolution, mely a fejlesztők ígérete szerint méltó folytatása lesz az előző játékoknak. A fejlesztés során rengeteg videót, képet és információt osztottak meg a világgal a készítők, melyek alapján már sejteni lehetett, hogy egy remek játékkal lesz dolgunk. Bár még a hivatalos megjelenésre egy napot várnunk kell, több külföldi oldal is közzé tette már a maga értékelését és beszámolóját, melyek rendre dicsérik és magas pontszámokkal illetik a végeredményt. Íme néhány vélemény:
Az Xbox World 9,4 pontot adott és a "kőkemény, ambiciózus és brilliáns" jelzőkkel illeti, míg a Games Master 9,4 pont mellet úgy fogalmaz, "kivételes darabja a játék-iparnak". Az OXM amerikai és angol oldala is tesztelte a játékot, előbbi 8,5 pontot adott, míg utóbbi nem fukarkodott, és 10/10-et szánt rá. "A Deus Ex a gondolkodó ember játéka, de azért lehetne okosabb" - vélekedik a PSM3 magazin, mely alacsonyabb, 8,8 ponttal jutalmazta. Az RPG Fan oldala szerint a Deus Ex új része "egy remek, többször újrajátszható RPG, mely remek szórakozást nyújt a rajongóknak és az újoncoknak egyaránt". Emellett 90%-kal illeti az alkotást. A Strategy Informer és a Destructoid egyaránt 9,5 pontot adott, és kiemelték, hogy olyan akció-RPG-vel van dolgunk, melyhez hasonlót régen nem láthattunk már és méltó a Deus Ex sorozathoz.
A fentiek mellett természetesen további magazinok is kipróbálták már a játékot, így a VideoGamer (10/9), az IGN (10/9), a Games Radar (10/10), az Eurogamer (10/9), vagy a Giant Bomb (5/4) is megírták a maguk beszámolóját. A pontok alapján úgy tűnik, tényleg valami rendkívülivel állunk szemben, de nem szabad elmenni szó nélkül a játék hibái és hiányosságai mellett sem. A legtöbb kritika a mesterséges intelligenciát, a hosszú töltési időt, az elavult arc-animációkat és az itt-ott tapasztalható szaggatást éri. ■

hozzászólások (1)

EvolutioN
EvolutioN 2011.08.27. 13:08
Nem csak a kritikusok, hanem én is. A kedvenceimet mixelték össze a játékba. Akció rpg, lopakodás, sci-fi. :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.