Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Torchlight II - ár és az utolsó kaszt

Végre árcédulát kapott a játék, s megtudhatjuk, kivel játszhatunk még.

2011.08.27. 11:16 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Runic Games a napokban felfedte az utolsó, eddig ismeretlen kaszt kilétét a sikeres Torchlight folytatásában, azonban még fontosabb, hogy most már azt is tudjuk, mennyibe fog kerülni a játék. Megnyugodhat mindenki, ugyanis a folytatás ugyan azt az árat kapta, mint az első rész, tehát 20 dollárért lesz majd letölthető, mikor megérkezik a nagyobb online boltokba az év későbbi részében.
"Bárki, aki játszani szeretne a Torchlighttal, meg tudja majd engedni magának, sőt, a haverokat is be lehet vonni egy-egy online vagy LAN meccsbe, további pénzmag kipengetése nélkül." - tudhattuk meg Max Schafer-től, a Runic Games vezérigazgatójától.
Az utolsó, azaz negyedik kasztot is felfedték végre, mely az Embermage névre hallgat - mely kimondottan jól hangzik szeretett anyanyelvünkön. Ezen az oldalon láthatjátok a történetének részleteit, s egy koncepció képet is a leányzóról, aki leginkább az Aladdin meséből ismert Jázmin hercegnőre hajaz, arcberendezés tekintetében. A kaszt specialitása a "hétköznapi" elementális varázslatoktól egészen az idő és a tér manipulálásáig terjed, mely nagyjából azt foglalja magában, hogy az Embermage teleportálhat a jobb pozíciók érdekében. Tehát a végső kaszt lista így fest: Embermage, Outlander, Berserker és végül, de nem utolsó sorban Engineer.
A megjelenésről sajnos továbbra sem nyilatkoztak, így bele kell törődnünk abba, hogy valamikor 2011-ben fog érkezni a játék. Konzolos verzióról is szó esett, azonban ahhoz, hogy ezt meg tudják oldani, az egész játékot át kéne alakítani, hogy belepasszoljon a memória limitbe. ■

Torchlight II
A legutóbbi Torchlight II cikkek, hírek

hozzászólások (2)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.08.28. 17:45
"embermédzs" FTW! :D
rootshaper
rootshaper 2011.08.28. 18:28
ugye :D
WoW-ban is imádtam az Emberworg-ot :D
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.