Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotok

Egy képcsokor látott napvilágot a játékból.

2011.08.30. 13:41 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Frogwares és a Focus Home gondozásában készülődő, új Sherlock Holmes kalandról öt új képet sikerült megkaparintanunk, ami újabb betekintést enged a kimondottan szép és részletesen kidolgozott világba, amely a nyomozónak biztosít majd terepet a kalandokhoz.
A történet szerint Holmes kerül a Scotland Yard első számú gyanúsítottjai közé egy gyilkossági ügyben, s nem meglepő módon nem tudja bizonyítani ártatlanságát. Ezzel kezdetét veszi a nyomozás és természetesen saját ártatlanságunk tisztázása, hogy aztán London népe újra ünnepelt hősként tekintsen a legendás detektívre. Mivel ez idáig nem jelent meg konzolokra Sherlock Holmes játék, a fejlesztők szem előtt tartják a konzolosok igényeit, így a játékot TPS nézetből, kontrolerrel is könnyen lehet majd irányítani, viszont nem kell elkeseredni, ugyanis a játék jön PC-re is, csak nem ez az elsődleges szempont. A motort is a konzolok kapacitásának megfelelően írták meg, így számíthatunk arra, hogy a mostani átlagos PC konfigurációkon remekül fog futni a játék - vagy nem, ha nem sikerül jól portolni, de bízzunk benne, hogy igen.
A játékban természetesen nagy hangsúlyt fektetnek a nyomozás részleteire, így a játékos a nyomozók teljes repertoárját használhatja majd. Nyomokat kell majd megtalálnunk és elemeznünk, újra kell gondolnunk, hogy mi történhetett a helyszínen és egy új rendszer segítségével saját következtetéseinket is levonhatjuk majd az esetekről. Ehhez tartozik még egy kommunikációs rendszer is, mely segítségével a megfelelő kérdést feltéve fontos információkra deríthetünk fényt.
Pontos megjelenési dátumunk még sajnos nincs, de a fejlesztők biztosítottak minket arról, hogy még idén kinyomozhatjuk, ki is áll a gyilkosságok mögött. ■

előző
következő
The Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotok
The Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotokThe Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotokThe Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotokThe Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotokThe Testament of Sherlock Holmes - újabb screenshotok
The Testament of Sherlock Holmes
A legutóbbi The Testament of Sherlock Holmes cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.