Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

PlayStation Tablet S és Tablet P részletek

A Sony PlayStation alapokon nyugvó tabletet készít.

2011.09.02. 11:26 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony is beszáll a tabletek piacára, és teszi ezt a már jól bejáratott saját franchise keretein belül. A PlayStation Tabletnek két verziója készül, és azokon belül is további változatokra lehet számítani. A PlayStation Tablet S már ebben a hónapban a boltokba kerül (legalábbis az Egyesült Királyságban), egy nagy érintőkijelzővel látják el és három változata közül lehet majd választani: 16 GB háttértárral, Wi-Fivel; 32 GB háttértárral, Wi-Fivel; valamint 16 GB háttértárral, 3G-vel és Wi-Fivel. Ezen típusok ára 400 és 500 Font között mozog.
A PlayStation Tablet P egy érdekesebb konstrukció, ugyanis összecsukható és két érintőkijelző található rajta. Ebből csak egy változat készül, melyet 4 GB háttértárral, 3G-vel és Wi-Fivel szerelnek fel és hozzávetőlegesen 500 Font körül lesz az ára. Megjelenésére még két hónapot kell várni, valamikor novemberben lesz esedékes.
Mindkét típus az Nvidia Tegra 2 chipre épül, és a Google Android operációs rendszerét használja. A készülékek képesek lesznek felcsatlakozni a PlayStaion Suite-ra, így rengeteg PlayStation 3-n is elérhető szolgáltatás igénybe vehető lesz általuk, mint a Video Unlimited, a Music Unlimited, valamint alkalmasak lesznek a PS1-es játékok és más Andoidos játékok futtatására is. Sőt, mindkét Tablet alapból két PlayStation 1-es klasszikussal érkezik, ezek pedig a Pinball Heroes és a Crash Bandicoot. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.