Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - jóval több fejlesztési lehetőség

A fejlesztők egy soha eddig nem látott méretű unlock fát ígérnek.

2011.09.02. 12:25 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Azt leszögezhetjük, hogy a Battlefield 3-ban elképesztő mennyiségű járműtípussal mehetünk majd csatába. Lesznek páncélozott csapatszállítók, gyalogság elleni páncélosok, fő harci tankok, felderítő helikopterek, támadó helikopterek, légi harcos repülők, valamint támadó repülők. De ez még mind semmi, ugyanis ezeket a gépezeteket rengeteg módon tudjuk majd testre szabni.
Bevezetésre kerül a sorozat életében először egy új sérülés rendszer a járművekre, mely azt jelenti, hogy a könnyen sérült járművek egy idő után "újratermelik" a páncélzatukat, ha nem lövi közben őket az ellenség. Erre azt a magyarázatot adták, hogy ez egy designer döntés annak érdekében, hogy a nem-engineer osztályú játékosok tovább életben tudjanak maradni a harctéren. Egy bizonyos határértéken túl természetesen nem töltődik újra a páncélzat.
Részletezték még a fejlesztési lehetőségeket is, mely rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy az adott helyzetnek megfelelően állíthassuk be járműveink fegyverzetét. Erre a legkézenfekvőbb példa talán az, hogy egy harci repülőgépet légi csatára állítunk-e be, vagy inkább a földi célpontokat óhajtjuk majd széttrancsírozni.
Minden járműnek három fejlesztési helye lesz, ahova pakolhatunk a már unlockolt kütyük közül. Lesz egy a másodlagos fegyverzetnek, lesz egy a kütyüknek és egy "fejlesztési" helyet is kapunk, melyekbe jármű osztály alapú extrákat helyezhetünk el. Ezekből több mint nyolcvan áll majd a rendelkezésünkre a 12 járműosztályt együttvéve. Ezeket a perkeket viszont hosszabb idő alatt tudjuk majd megszerezni, mint a Bad Company 2-ben, így akarják biztosítani a hosszabb távú érdeklődést.
A játék megjelenése pedig október 25-én esedékes, minden platformra. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.