Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Modern Warfare 3 - kill streakek kukázva

Talán most eljönnek a várva várt változások?

2011.09.04. 12:25 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Sokan kritizálják az Infinity Ward és a Sledgehammer Games játékait azért, hogy kevés újítást visznek egy-egy teljesen új epizódba. Ilyen volt eddig a killstreak rendszer is, ami nem sokat változott az idők során, azonban most ennek vége.
A killstreak rendszer helyett a Battlefield-re hajazó pontrendszert kapunk majd, mely támogatásért, fragekért, és feladatok megoldásáért jutalmazza majd a játékosokat. Érdekes észrevenni, hogy a Battlefield 3 néhány aspektusban kezd a CoD-ra hajazni, és ez, amint látjuk, fordítva is igaz lesz.
Az Infinity Ward szerint a kilstreakek mókásak voltak, azonban vajmi kevés támogatást nyújtottak azok számára, akik próbáltak csapatmunkára törekedni és segíteni a társaikat. Nem nehéz észrevenni, hogy leginkább Deathmatch módra lett kitalálva ez a rendszer. Mostantól a streakek három külön csoportba lesznek sorolva: Assault, Support és Specialist; ezeket nevezik Strike Package-eknek. Mindhárom más területen segíti majd a játékosokat. Az assault csomagban általában támadó képességeket találunk majd, a supportban olyanokat, melyek a csapatunkra nézve előnyösek, végül pedig a specialista többféle perkhez tud hozzájutni.
Mindegyik pack másképp fog működni a harctéren; például a Suport pack streakje nem nullázódik le halál esetén, ami elég durva előnyhöz juttatja a támogatót. Végül pedig, nagy valószínűséggel a Black Ops-ban látott pénzes rendszer nem lesz megtalálható a Modern Warfare 3-ban, de ezt még hivatalosan nem erősítették meg. ■

hozzászólások (14)

mark1993
mark1993 2011.09.04. 21:41
Az ilyet a BF és ArmA/OFP sorozatokban kiegészítőnek hívják. Hülye vagy, ha 10.000-et kifizetsz az ilyenért. Az ArmA2nek normális kiegészítője volt. Volt benne új hadjárat, hátizsák rendszer meg más játékmeneti újítások, míg a MW3ban annyi az újdonság, hogy máshogyan néz ki az M4-es és hogy más sisakot visel a deltás katona.
Madrac
Madrac 2011.09.04. 22:13
Es ennek az agyonlassitott, unalmas videonak kene meghozni a kedvet a jatekhoz? :D
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2011.09.04. 23:54
Ő erre gondolt;-)
Yourmom
Yourmom 2011.09.05. 02:40
LoL ez az egesz tokre ugy jon ki, mintha meg OK tennenek hatalmas szivesegett nekunk, azzal hogy ujitasokat raknak egy UJ reszbe :D Hat mit ne mondjak, koszonom szepen, hogy a 60 dolarert amit "kifizetek" nekik kapok egy pici ujitast... Kurva rendesek :D
rootshaper
rootshaper 2011.09.05. 08:57
juhuuu!! :D
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.