Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - 3 új térkép

A hamarosan megjelenő játék bétája három új pályával bővült.

2011.09.05. 13:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már több hete zajlik a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad zárt bétája, melyhez múlt héten már azok is csatlakozhattak, akik a Steamen előrendelték a Deluxe kiadást. A fejlesztők folyamatosan figyelik a játékosok visszajelzéseit, és javítgatják a jelzett hibákat, ugyanakkor igyekeznek plusz tartalmakkal is kiszolgálni a tesztereket. Ilyen a ma megjelent három új térkép is, melyekkel már hat terepen feszülhetnek egymásnak a katonák. A Grain Elevator egy hatalmas terület, melyen egyaránt lehetőség van a nyílt téren megütközni, ahol a puskák sokkal hatékonyabbak, valamint a romos házakban szobáról szobára haladva közelharcban felülkerekedni az ellenségen. A Red October Factory pályán már tankokkal is támadhatunk, valamint a térkép érdekessége, hogy éjszaka zajlanak az események. A harmadik, a Barracks úgy lett kialakítva, hogy a közelharcot és a távolsági vadászatot kedvelők egyaránt megtalálják rajta a számításukat. Az első két térkép csak Territory és Countdown módban játszható, míg a Barracks Firefight módban is.
A megjelenés szeptember 13-án esedékes, de aki a megjelenés előtt előrendeli a Deluxe kiadást, az azonnal csatlakozhat a zárt bétához. ■

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
A legutóbbi Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.