Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne 3 - október elején leleplezik

Az októberi Firstlook 2011 rendezvényen debütál a régóta várt játék.

2011.09.05. 14:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar megerősítette, hogy az október elején Hollandiában megrendezésre kerülő Firstlook 2011 rendezvényen mutatják be a Max Payne 3-t a nagyközönségnek. A játékot a Rockstar Vancouver fejleszti és olyan arcok dolgoznak rajta, akik korábban az Alan Wake munkálataiban is részt vettek. A 2009-es bejelentés óta szinte semmit nem lehet tudni Max harmadik kalandjáról, csupán néhány kép került ki a világhálóra. Így komoly várakozás előzi meg a szűk egy hónap múlva tartandó két napos rendezvényt, ahol végre részletesebben is bemutatják a játékot. A Max Payne 3 PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül, de megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik. ■

Max Payne 3
A legutóbbi Max Payne 3 cikkek, hírek

hozzászólások (9)

GeryG
GeryG 2011.09.06. 10:38
Azért lássuk be, a sok huzavona, tologatás, hallgatás, a kopasz csóka negatív fogadtatása miatti újabb tologatás ellenére mégiscsak a Rockstar felel a fejlesztésért.
És akárhonnan nézem, az elmúlt kb akárhány évben a Rockstar nem adott ki rossz játékot a kezei közül. Okay, volt néhány elszúrt portolás, lásd Bully és GTA4. Viszont a GTA sorozat, a Red Dead Redemption, az LA Noire, stb mind remek játékok.
Én nem aggódom a Max Payne-ért. Lehet, hogy nem a régi stílust kapjuk vissza, erre elég nagy esély mutatkozik, viszont ettől még szerintem megint egy kerek egész játékot kapunk majd a pénzünkért. A Rockstar nem nagyon szokott összecsapott játékot készíteni. (Mondom, a portolásokat leszámítva... :D)

Most is igazából azt nem értem, hogy gyakorlatilag 0 (zéró) információval rendelkezünk a játékról, kaptunk róla kb 8 képet, meg valami két sort a történetről... És már most mindenki ki van, hogy mennyire szar lesz, meg jajj biztos elrontják, stb. Miért?
Peace
Peace 2011.09.06. 10:45
Mert pesszimista nemzet vagyunk. ;-)
GeryG
GeryG 2011.09.06. 11:12
Jogos! :D
McCl@ne
McCl@ne 2011.09.06. 12:15
Én csak azt írtam, hogy a túl sok huzavona nem szokott sok jót jelenteni, és ez igaz mind játékokra, mind filmekre! Nem vagyok pesszimista, a GTA IV pl. az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Nagyon várom az új Max Payne-t, csak ebbe vegyül némi - szerintem érthető - aggodalom is.
GeryG
GeryG 2011.09.06. 12:22
Nem is csak rád értettem, hanem általánosságban. :)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.