Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - regenerálódó járművek

A kisebb sérülések maguktól eltűnnek, a nagyokhoz szerelő kell majd.

2011.09.05. 14:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Battlefield Blogon derült ki, hogy a Battlefield 3-ban maguktól gyógyulnak majd járgányaink. Ehhez a már jól bevált séma szerint csupán arra van szükség, hogy bizonyos ideig ne érje támadás járművünket. Ez viszont csak a kisebb sérülésekre lesz érvényes, egy komolyan megrongálódott jármű megjavításához már technikusi segítségre lesz szükség.
"A Battlefield 3 egyik újdonsága lesz, a járművek önálló regenerálódása, melyre csak a kisebb találatok után lesz képes. Ha a sofőr fedezékbe tudja vinni járművét, akkor annak páncélzata bizonyos idő elteltével újra maximális védelmet biztosít majd." - olvasható a blogon, ahol továbbá az is kiderült, hogy ha egy járgány mozgásképtelenné válik, vagy akár ki is gyullad, a fegyverei továbbra is működőképesek maradnak.
"A DICE berkein belül folyó tesztek során rengetegszer találkozunk olyan jelenettel, mikor a harctér közepén egy mozgásképtelen tankot technikusok igyekeznek megjavítani. Ilyenkor a tank személyzete folyamatosan fedezi a szerelőket a tank géppuskáival és persze ágyújával. Ha a szerelés sikeresen befejeződik, a tank ismét teljesen működőképessé válik, személyzete pedig megmenekül a katasztrófától. Ha mégsem járnak sikerrel a szerelők, a személyzet legalább megvédheti magát." - magyarázta Patrick O'Shaughnessy, a járművek vezető tervezője.
A Battlefield 3-ban húsz járgány felett vehetjük át az irányítást (a kisebb harckocsiktól a felderítő helikoptereken át egészen a vadászrepülőkig), melyekhez több mint 80 különböző fejlesztést oldhatunk fel. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.