Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - regenerálódó járművek

A kisebb sérülések maguktól eltűnnek, a nagyokhoz szerelő kell majd.

2011.09.05. 14:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Battlefield Blogon derült ki, hogy a Battlefield 3-ban maguktól gyógyulnak majd járgányaink. Ehhez a már jól bevált séma szerint csupán arra van szükség, hogy bizonyos ideig ne érje támadás járművünket. Ez viszont csak a kisebb sérülésekre lesz érvényes, egy komolyan megrongálódott jármű megjavításához már technikusi segítségre lesz szükség.
"A Battlefield 3 egyik újdonsága lesz, a járművek önálló regenerálódása, melyre csak a kisebb találatok után lesz képes. Ha a sofőr fedezékbe tudja vinni járművét, akkor annak páncélzata bizonyos idő elteltével újra maximális védelmet biztosít majd." - olvasható a blogon, ahol továbbá az is kiderült, hogy ha egy járgány mozgásképtelenné válik, vagy akár ki is gyullad, a fegyverei továbbra is működőképesek maradnak.
"A DICE berkein belül folyó tesztek során rengetegszer találkozunk olyan jelenettel, mikor a harctér közepén egy mozgásképtelen tankot technikusok igyekeznek megjavítani. Ilyenkor a tank személyzete folyamatosan fedezi a szerelőket a tank géppuskáival és persze ágyújával. Ha a szerelés sikeresen befejeződik, a tank ismét teljesen működőképessé válik, személyzete pedig megmenekül a katasztrófától. Ha mégsem járnak sikerrel a szerelők, a személyzet legalább megvédheti magát." - magyarázta Patrick O'Shaughnessy, a járművek vezető tervezője.
A Battlefield 3-ban húsz járgány felett vehetjük át az irányítást (a kisebb harckocsiktól a felderítő helikoptereken át egészen a vadászrepülőkig), melyekhez több mint 80 különböző fejlesztést oldhatunk fel. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.