Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne 3 - jövő márciusban érkezik

A Rockstar megerősítette, hogy jövő tavasszal jelenik meg a harmadik rész.

2011.09.08. 14:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy látszik kezd egyenesbe érni a Max Payne 3 fejlesztése, ugyanis az elmúlt hetekben egyre több és több dologra derült fény a játékkal kapcsolatban. Egyre több kép jelenik meg a világhálón és apránként a történetről és a játékról is egyre több információ szivárog ki a Rockstar stúdióiból. A mai pedig kivételesen örömteli a Max rajongók számára, ugyanis a fejlesztésért felelős Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy a harmadik rész 2012 márciusában kerül a boltokba PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt.
A bejelentéssel egy időben az is kiderült, hogy a sorozat történetében először többjátékos részt is kapunk, melyre külön odafigyelnek a készítők. A hagyományos játékmódok mellett lesznek újdonságok is, valamint lehetőség lesz előre összeállított felszereléssel játszani, illetve klánokat is alakíthatunk. Az egyjátékos rész ismét erősen történet központú lesz, és a cselekményt ott veszi fel, ahol a második rész befejeződött. Ahogy azt már eddig is tudni lehetett, Maxet továbbra is kínozzák sötét múltjának árnyai, ezért úgy dönt, hogy Dél-Amerikába menekül előlük. Végül Sao Paolo városában köt ki, ahol egy helyi gazdag család testőreként tengeti napjait. Mikor a családot egy helyi bűnszövetkezet megtámadja, az ő feladata lesz megvédeni őket, és egy füst alatt végleg leszámolnia saját démonaival.
A fejlesztők - a Rockstar több stúdiója dolgozik egyszerre a játékon - ígérete szerint a Max Payne 3 alatt a RAGE (Rockstar Advanced Game Engine - GTA4, Red Dead Redemption, L.A. Noire, stb.) motor továbbfejlesztett és kibővített változata dolgozik majd, melyhez párosul a Natural Motion fizikai rendszer is. A fegyverek a valóságnak megfelelően viselkednek majd, lesz fedezékrendszer és természetesen tovább fejlesztik (van még hova?!) a Bullettime módot is.
"A Max Payne 3 egy kivételes lehetőség számunkra, hogy az egyik leghíresebb karakteren dolgozhassunk. Nagyon örülünk, hogy modern köntösben mutathatjuk meg a rajongóknak, hogyan alakul Max sötét és csavaros története." - nyilatkozta a játékkal kapcsolatban Sam Houser, a Rockstar Games alapítója. ■

előző
következő
Max Payne 3 - jövő márciusban érkezik
Max Payne 3 - jövő márciusban érkezikMax Payne 3 - jövő márciusban érkezik
Max Payne 3
A legutóbbi Max Payne 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.