Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megnyílt az Arma 3 honlap

A következő generációs hadszíntér szimulátorról szerezhetünk be új infókat.

2011.09.09. 10:35 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Ma hajnalban megnyílt az Arma 3 honlapja, ahol egyre bővülő infókat szerezhetünk a hadszíntér-szimulátor legújabb részéről. A játék a közeljövőben játszódik majd egy égei-tengeri szigeten - Limnoson -, melyet megszálltak az irániak, akik az új részben a gonoszok lesznek majd. Az ő oldalukon áll még a helyi bábkormány milíciája és szintén rossz fiúk lesznek a banditák, akik szedett-vedett társaság a környező országokból. A jókat a NATO fogja alakítani, a semlegesek pedig az ellenállók és a csempészek lesznek. A rengeteg féle fegyver már alap, de ki kell emelnünk a magyar gyártmányú Gepárd GM6 Lynx-et az arzenálból. Újdonság lesz az egyenruha váltogatás, ami nem csak a küldetés elején lehetséges, de a küldetés szempontjából is hasznos lehet az idő közbeni átöltözés. Bár fizika a korábbi részekben is volt, kiderült, hogy a cseh fejlesztők nem nagyon értenek hozzá (bolygó körüli pályára állíthattunk T-72-eseket pár robbanótöltettel), így az új részben már a bevált PhysX adja majd a tárgyak realisztikus mozgását. ■

előző
következő
Megnyílt az Arma 3 honlap
Megnyílt az Arma 3 honlapMegnyílt az Arma 3 honlapMegnyílt az Arma 3 honlapMegnyílt az Arma 3 honlapMegnyílt az Arma 3 honlapMegnyílt az Arma 3 honlap
Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek

hozzászólások (5)

mark1993
mark1993 2011.09.09. 14:13
Ad 1:Miért kell Iránt beállítani ellenségnek? Ad2: Hogy tudtak ezek ilyen idióta történetet kitalálni? Milyen szer hatása alatt írták a történetet?
konrad
konrad 2011.09.16. 10:16
Csodálatos! De hogy ennek mekkora gépigénye lesz...
Lacko
Lacko 2011.09.16. 10:46
A vicces válasz erre az, hogy amin a Battlefield 3 elmegy, azon ez hasítani fog.

Nem olyan irgalmatlan nagy a különbség az ArmA2 és az ArmA3 között grafikailag. Persze amit a képeken látsz, azok atomerőművel készültek (ugyan ezzel a PC-vel az ArmA2ről is lehet gyönyörű képeket csinálni). De ezt is lehet majd hangolni és kevesebb parasztvakítással egy normál gépen is el fog futni.
konrad
konrad 2011.09.16. 16:04
De jó Lacko, most egy kicsit megnyugtattál!:-D Amikor megnéztem a honlapjukon a videókat, ó mondom, ehhez egy paksi erőmű is kutyafasza lesz!:-D Mondjuk az igaz, hogy az Arma sorozatokat elég jól lehetett kalibrálni, remélem ez sem lesz kivétel: legfeljebb nem 3000 m-es látótávban tolja az ember, hanem csak 1350 m-esben például!

Mondjuk én előre borítékolom magamnál - mint ami az Arma 2-nél is gond volt - a gyenge procim, gyenge számítási készségét! Na mindegy meglátjuk, de ez a sziget valami csodálatos!
Lacko
Lacko 2011.09.16. 16:24
Na jó, azért az tény, hogy kell alá vas. Szóval akármin nem fog elfutni. De pl a mai videokártyákban már hardwaresen támogatott PhysX is van és ebben az új ArmA-ban már nem a proci fogja számolni a fizikát, hanem ez. Persze ha nincs ilyen videokártyán (nekem pl nincs ;) ) akkor azért a proci csinálja és azzal is kevesebb jut mondjuk az AIre.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.