Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Tony Bennett és Amy Winehouse duettje

Body and Soul videoklip.

2011.09.14. 11:43 | szerző: Dino | kategória: Zene

A nyáron elhunyt Amy Winehouse még március 23-án lépett a londoni Abbey Road Studios mikrofonja mögé, hogy Tony Bennettel közösen rögzítsenek egy duettet az idén 85. születésnapját ünneplő énekes Duets II címet viselő albumára. Winehouse a mai napon lenne 28 éves, ez alkalomból mutatták be ma a Body and Soul dal videoklipjét, melyet a stűdióban rögzítettek tavasszal. Az ebből származó bevételeket az Amy Winehouse Alapítvány kapja, mely gyerekekhez kapcsolódó ügyeket támogat. Bennett így nyilatkozott az énekesnővel történő együttműködésről: "Nagyon jól éreztük magunkat a stúdióban, és Amy nagyon boldog volt amiatt, hogy aznap milyen jól sikerült énekelnie. Szerintem egyszerűen briliáns volt, és ez a felvétel tökéletesen örökítette meg egyedi művészetének lényegét. Ritka nagy tehetség volt."
Winehouse-on kívül olyan előadók közreműködtek még Tony Bennett albumán, mint Lady Gaga, Michael Bublé, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Natalie Cole, Sheryl Crow, Norah Jones és Aretha Franklin. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!