Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

PlayStation Vita - távolsági játék

A Sony bemutatta a Remote Play lehetőséget.

2011.09.15. 07:51 | szerző: rootshaper | kategória: Kütyü

Sok újdonságra világítottak rá már eddig is a Tokyo Game Show keretein belül, azonban ezek közül is az egyik legérdekesebb a PS Vita Remote Play lehetősége. Emlékeztek gondolom arra, hogy a Nintendo az egyik legfontosabb újításának tudta be azt, hogy a kontrolleren helyet kapó kijelzőn is lehet játszani a TV helyett. Nos, nem marad egyedül ezzel a piacon, ugyanis a Sonynak is megvan a maga kis kijelzője, és a Vita remekül együttműködik a PS3 konzollal.
Shuhei Yoshida demonstrálta is, hogy a Killzone 3 hogyan fog működni a Vita konzolon. A kép természetesen éles és remekül néz ki, azonban lag és némi szaggatás észrevehető volt rajta. Nem minden játék lesz majd elérhető Remote Play módban, de reménykedjünk abban, hogy széleskörben elterjed majd a dolog. TV adást is lehet streameltetni a kis kézikonzolra, amely azt jelenti, hogy egyszerre mehet a TV képernyőjén egy csatorna, a Vita kijelzőjén pedig egy másik, ugyanarról a szolgáltatásról.
Arról sajnos nem szól a fáma, hogy a hatósugara mekkora távolságot enged majd meg a jelet küldő készüléktől, de gyanítjuk, hogy ez is egy amolyan lakásban működő szolgáltatás lesz. Az irányítással kapcsolatban (hiányzó analók stick gombok) is érdekes dolgok derültek ki, ugyanis az említett stickek gombjaira beállított funkciókat az érintőképernyővel lehet majd elérni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.