Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A filmezés fertőző

Nem vonul vissza Steven Soderbergh.

2011.09.16. 09:43 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Vagy mindenki mindent félreért, vagy Steven Soderbergh össze-vissza beszél. Az elmúlt hetekben – főleg az új, fertőző félelmet terjesztő thrillere, a Fertőzés (Contagion, hazai bemutató: október 13.) bemutatója kapcsán adott interjúkban – a rendező számtalanszor elmondta: nyugdíjba készül vonulni, abbahagyja a filmezést. Az utóbbi napokban viszont újságíróknak már a következő négy-öt filmjéről beszélt. Zavaros. De Soderbergh egyszerűnek látja.
– Egyedül az a baj, hogy Matt Damon nagyjából úgy tud titkot tartani, mint egy 14 éves kislány – vélte a rendező. – Ő kezdte terjeszteni ezt az egész nyugdíjba vonulást, csak azért, mert amíg a Fertőzést forgattuk együtt, egyik este kicsit becsíptem, és marhaságokat mondtam neki. Pedig manapság senki sem mond fel, ha már van egy jó állása. A kép még így sem tisztul. Mert Soderbergh maga sem cáfolta, hogy áthelyezi a hangsúlyokat az életében.
– Más művészeti ágakkal is meg szeretnék próbálkozni – mondta. – Addig kell az ilyesmit elkezdeni, amíg van lehetőségem rá és még bírom. De ha elfogy a pénzem, rögtön nekifogok a következő Ocean’s filmnek. Vagy a Fertőzés 2.-nek. Az Ocean’s és a Fertőzés egyformán dúskál a nagy színészekben. Az utóbbiban – melyet alkotója vírusos katasztrófafilmnek nevezett, Matt Damon mellett Kate Winslet, Gwyneth Paltrow, Laurence Fishburne, Jude Law és Marion Cotillard is játszik. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.