Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A filmezés fertőző

Nem vonul vissza Steven Soderbergh.

2011.09.16. 09:43 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Vagy mindenki mindent félreért, vagy Steven Soderbergh össze-vissza beszél. Az elmúlt hetekben – főleg az új, fertőző félelmet terjesztő thrillere, a Fertőzés (Contagion, hazai bemutató: október 13.) bemutatója kapcsán adott interjúkban – a rendező számtalanszor elmondta: nyugdíjba készül vonulni, abbahagyja a filmezést. Az utóbbi napokban viszont újságíróknak már a következő négy-öt filmjéről beszélt. Zavaros. De Soderbergh egyszerűnek látja.
– Egyedül az a baj, hogy Matt Damon nagyjából úgy tud titkot tartani, mint egy 14 éves kislány – vélte a rendező. – Ő kezdte terjeszteni ezt az egész nyugdíjba vonulást, csak azért, mert amíg a Fertőzést forgattuk együtt, egyik este kicsit becsíptem, és marhaságokat mondtam neki. Pedig manapság senki sem mond fel, ha már van egy jó állása. A kép még így sem tisztul. Mert Soderbergh maga sem cáfolta, hogy áthelyezi a hangsúlyokat az életében.
– Más művészeti ágakkal is meg szeretnék próbálkozni – mondta. – Addig kell az ilyesmit elkezdeni, amíg van lehetőségem rá és még bírom. De ha elfogy a pénzem, rögtön nekifogok a következő Ocean’s filmnek. Vagy a Fertőzés 2.-nek. Az Ocean’s és a Fertőzés egyformán dúskál a nagy színészekben. Az utóbbiban – melyet alkotója vírusos katasztrófafilmnek nevezett, Matt Damon mellett Kate Winslet, Gwyneth Paltrow, Laurence Fishburne, Jude Law és Marion Cotillard is játszik. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.