Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls V: Skyrim - ESRB besorolás

Kemény tartalmakra számíthatunk egy kemény világban.

2011.09.20. 14:07 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mikor az Oblivion megjelent 2006-ban, Teen besorolást kapott az ESRB-től, azonban a Fallout 3 már - a szexuális tartalom és leginkább a csonkolások miatt -'Mature, azaz felnőtteknek való kategóriába került. Ha hihetünk ezeknek a kategóriáknak - és miért ne hihetnénk? -, akkor hasonlóan kemény, vagy még keményebb tartalommal lesz felvértezve az új Elder Scrolls játék, a Skyrim is.
Ha valakit érdekel a besorolás összegzésének eredeti verziója, az itt elolvashatja, lentebb pedig a magyar verziót láthatjátok, amiből kihagytam a példamondat felsorolást, melyet a szexuális utalások bekezdésnél sorakoztattak fel.
"Besorolási összegzés: Ez egy fantasy-szerepjáték, melyben a játékos Dovakin szerepébe bújhat, egy hatalmas erővel megáldott figuráéba, aki sárkányokkal is harcolhat Skyrim képzeletbeli világában. Ahogy a játékosok kalandoznak a hegyvidéki, nyílt terepet biztosító világban, küldetéseket és feladatokat oldanak meg, melyek befolyásolják karakterük végzetét. A játékosok kardokat, baltákat, íjakat és mágiát használhatnak, hogy legyőzzék a sokféle ellenséget. Ahogy a játékosok közelharcba elegyednek, néhány kulcsfontosságú mozzanat lassításban jelenik meg, leginkább a lefejezések. Csatajelenetekben nagy vérfröccsenések jelennek meg, valamint találhatóak olyan helyszínek is, melyeket vér vagy testrészek borítanak (például karóra tűzött fejek). Néhány esetben a játékosnak megengedett, hogy védteleneket mészároljon le, például rabokat a falhoz láncolva. Ezek halálhörgést és jajveszékelést hallatnak. Ahogy a játékban halad előre a játékos, a párbeszédek és a szövegmegjelenítés tartalmazhat szexuális utalásokat. [pár példamondat következik] Alkohol, mint például bor, sör vagy mézsör vásárolható és fogyasztható a játékban. Egyes esetekben a játékos ivóversenybe elegyedhet karakterekkel, melynek eredménye az érthetetlen beszéd." ■

hozzászólások (2)

Balanses
Balanses 2011.09.21. 01:13
Nekem ez így tetszik elsőre, viszont egy valamin akadt meg igazán aszemem: "... melyben a játékos Dovakin szerepébe bújhat...", szóval nem lesznek választható fajok és karaktergenerálás sem? Vagy ez most csak engem lep meg? :/
EvolutioN
EvolutioN 2011.09.21. 01:33
Dovakin az annyit tesz, h "sárkányszülött". Ennek köszönhetően tanulhatja meg a karakterünk a sárkány kiabálós varázslat izéket :D. Szal van karaktergenerálás és faj választás is.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.