Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Feloszlik az R.E.M.

31 év után barátságban válnak el a tagok.

2011.09.22. 09:43 | szerző: Dino | kategória: Zene

31 év után feloszlik az utóbbi időszak egyik meghatározó rockzenekara, az R.E.M.. Az együttes weboldalán jelentette be megszűnését, a három tag így nyilatkozott döntésükről:
Mike Mills: A legutóbbi turnén, majd a Collapse Into Now album készítése és a greatest hits válogatás összeállítása során felmerült bennünk a kérdés: "Hogyan tovább?" Nagyszerű élmény volt az elmúlt több mint három évtizedben született zenéinkre és emlékeinkre visszatekinteni. Észrevettük, hogy ezek a dalok egy természetes vonalat alkotnak 31 évnyi közös munkánk során. [...] Közösen hoztuk meg a döntést, barátságban, egymás érdekeit is figyelembe véve. Úgy érezzük, most volt itt az ideje.
Michael Stipe: Egy bölcs egyszer azt mondta: "Egy partyn való részvétel titka: tudni, hogy mikor kell távozni." Nagyszerű dolgot építettünk közösen. Megcsináltuk. És most távozunk. Remélem, rajongóink megértik, hogy nem volt könnyű a döntés, de mindennek vége van egyszer.
Peter Buck: Mike, Michael, Bill, Bertis és én jó barátként válunk el. Tudom, hogy találkozni fogok még velük a jövőben, ahogy azokkal is, akik követtek és támogattak minket az évek során. Akkor is, ha ez a bakelitek polca a helyi lemezboltban, vagy egy klubban állva, figyelve, ahogy egy 19 évesekből álló banda próbálja megváltoztatni a világot.

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.