Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - 2.0 verzió infók

Ahogy a CD Projekt RED ígérte, áramlik az információ az új verzió lehetőségeiről.

2011.09.23. 09:11 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A CD Projekt RED őszi konferenciáján sok új információról rántották le a leplet a lengyel fejlesztősrácok, így most ezeket is megosztjuk veletek, ha esetleg az élő streamelésről lemaradtatok volna.
"Nagyon szerényen csak 2.0-nak neveztük el az új javítást a játékhoz, de idő közben rájöttünk, hogy mind a játékosoknak, mind pedig nekünk ez sokkal több annál, mint amit az első rész esetében Enhanced Edition formájában adtunk ki. Tehát ez egy hatalmas frissítés azok számára is, akik csak most kezdik a kalandokat és azok számára is, akik még egyszer neki szeretnének menni a játéknak." - közölte Adam Badowski, a játék vezető fejlesztője, majd hozzátette: "Azt ígértük a játékosoknak, hogy a kiadás után is támogatni fogjuk játékunkat és ingyen hozunk ki hozzá DLC-ket. A 2.0 verzió az egyik lépés a sok közül, hogy teljesítsük ezt az ígéretünket. Világszerte több, mint 1 millió példányban kelt el a játék és ez egy bizonyíték arra, hogy nincs szükség durva DRM védelemre és drága DLC tartalmakra ahhoz, hogy egy játékot népszerűvé és pénzügyileg is sikeressé tegyünk"
Tehát akkor lássuk azt a temérdek újdonságot, amit általában a fejlesztők drága kiegészítők, vagy DLC-k formájában szoktak a játékukhoz csapni! A különálló tutorialról már beszéltünk, ez a rész Keadwen királyságában kap majd helyet és ténylegesen bevezeti a játékost a dolgok mikéntjébe. Aztán ott a Dark nehézségi szint, melyet az Insane szinthez hasonlítanak a fejlesztők, azonban itt lesz lehetőségünk menteni is. Ehhez még jár egy sötét témájú felszerelés is, melyek kimondottan durva statokkal rendelkeznek majd. Nagyvonalakban a tartalom: 3 új páncélzat (könnyű, közepes és nehéz), 6 új kard (3 ezüst és 3 acél), és egyéb Dark témájú elemek a játékban, melyekről nem beszélnek bővebben. Majd felfedezzük.
Leleplezték még az eddig ismeretlen új szörnytípust, melyet már a Witcher regények olvasói jól ismernek. A vérfarkasokkal kell még megküzdenünk az új kihívásokat tartogató Aréna módban. Itt ellenségek hordáit kell lekaszabolnunk, és a végső pontszámot megoszthatjuk Facebookon vagy a fórumokon a többi játékossal. Új helyszín is jár az új mókához, mely Keadwen királyságban kap helyet és Forgotten Stronghold (Elfeledett Erőd) névre hallgat. 30 hullámban érkeznek majd a szörnyek, melyek természetesen egyre nagyobb kihívás elé állítják a Witchereket. 3 különböző jutalom közül választhatunk minden hullám végén, és a nehézségek könnyítése érdekében három segítő (varázsló, lovag és törp harcos) közül is választhatunk majd. Az új módhoz továbbfejlesztették a kijelzőket is, valamint kapott a játék egy Facebook és egy Witcher fórum integrációt a könnyű megosztás érdekében.
Az új tartalomfrissítés mindenki számára automatikus frissítés formájában érkezik szeptember 29-én, mely nem csak az új játékelemeket tartalmazza, de több mint 40 játékmechanikai és technikai újítást és javítást is hoz magával. Az új patch megjelenését megtoldották még a fejlesztők mindenféle akciókkal is, melyek már mától érvényesek: a Steamen például 30 euróért árulják a játékot egészen október 10-éig. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.