Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - Xbox360 verzió és folytatás

Megtudtunk még pár érdekességet a nagy sikerű szerepjátékról.

2011.09.27. 09:13 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az már biztos, hogy a CD Projekt RED egyszerre több Witcher címen is dolgozik. Ezek közül lesz az egyik, a The Witcher 2 Xbox 360-ra készülő verziója, mely új sztori tartalommal, a 2.0 patch-ben hamarosan a PC-sek számára is elérhető Dark és Arena móddal, valamint egy új, négy perces intro videóval érkezik majd meg.
Természetesen a PC játékosok is megkapják majd ezt az új sztori tartalmat és a bevezető videót, "nagyjából akkor", mikor a konzol verzió elkészül. Jan Bartkowicz arról is lerántotta a leplet, hogy legalább még nyolc kulcsfontosságú fejlesztést kívánnak megjelentetni játékukhoz, és ezek nagy része a történettel lesz majd kapcsolatos.
"Egy pár eseményt még biztos, hogy hozzáteszünk a játékhoz, melyek nagy része a történettel operál majd. Háttértörténetet fognak megmutatni, vagy épp csak a világot teszik még kiterjedtebbé, valamint választ adunk majd azokra a kérdésekre is, melyek a The Witcher 2 végén nyitva maradtak." - számolt be az új fejlesztésekről Jan.
A fejlesztők azt is megerősítették, hogy az Xbox 360-as verzió mellett még egészen biztos, hogy van egy hasonlóan nagy kaliberű projekt a tarsolyukban, mely a The Witcher univerzumban játszódik. Az Xbox 360 verzióra majd valamikor 2012-ben lehet számítani, tehát vele együtt a sztori kiegészítésre is, melyet a PC-sek is megkapnak. A PS3 tulajdonosok pedig egyelőre Geralt nélkül maradnak, ugyanis még mindig nincs eldöntve, hogy elkészüljön-e a Sony konzoljára a portolás, vagy sem. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.