Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hellgate - kiegészítő érkezett

Bizony, nem csalás, nem ámítás, Tokyoba vezet a pokol kapuja.

2011.09.27. 09:47 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A csúfos bukta után a még Hellgate: London címre hallgató játékuk szervereit bezárták egy időre, majd idén, Hellgate: Resurrection címen újra elérhetővé tették, immár ingyenesen a játékot, a megmaradt rajongók számára. A lelkesedésük pedig erősen dicséretes, ugyanis nem hagyják pihenni a játékot, hanem a napokban megjelentettek hozzá egy kiegészítőt.
A kiegészítő pedig meglepő módon egészen Tokyo-ig repíti a játékosokat, ahol 24 teljesen új pályán kalandozhatnak és irthatják a pokol szülötteit. De ez még mindig nem minden, ugyanis két teljesen új játékmódot is kapunk a kiegészítővel, melyek új színt vihetnek a már ismert játékélménybe. Az egyik ilyen mód a Cow Room, melyben a mostanában oly népszerű, hullámokban érkező szörnyhadat kell ledarálni, esetünkben pedig ez a szörnyhad zombik képében érkezik meg. A másik mód pedig a Base Defense, melyben a lényeg gyakorlatilag ugyan az, csak itt meg kell védeni egy bázist a hordákban érkező démonok ellen.
Ha pedig úgy érzitek, hogy a játék nem elég nehéz, visszatér a Hell mód is, melyben igen kemény ellenállásra lehet számítani a pokol erői képében. Természetesen az új nehézségi szinthez - mely effektíven a hard módot jelenti - új jutalmak is járnak.
Amennyiben megjött a kedvetek a játékhoz, ingyen jelentkezhettek és letölthetitek a kliens programot a hivatalos honlapról. A kiegészítő pedig már működésbe lépett, így aki most csatlakozik, már egy kibővített lehetőségeket kínáló játékkal ütheti el az idejét. ■

Hellgate: London
A legutóbbi Hellgate: London cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.